To Die Hard είναι Χριστουγεννιάτικη ταινία και από τις καλύτερες – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Χωρίς αμφισβήτηση η ταινία Die Hard πρόκειται για μια από τις πιο διαχρονικές και αναγνωρίσιμες περιπέτειες όλων των εποχών. Η έμπνευση του John McTiernan (είχε γυρίσει ένα χρόνο πριν το Predator) και των συνεργατών του, δημιούργησε μια ταινία κλασική στο είδος της και όχι μόνο που ήταν φυσικό και επόμενο να έχει και αρκετές συνέχειες.

Μπορεί να θεωρείται όχι μόνο Χριστουγεννιάτικη ταινία, αλλά και μια από τις καλύτερες και σε αυτό το κομμάτι βοηθάει όπως θα δείτε το παρακάτω βιντεάκι που έχει πολύ καλό μοντάζ και δείχνει τους λόγους που μπορεί να θεωρηθεί ως τέτοια. Να θυμήσουμε πως πριν μερικά χρόνια είχε θεωρηθεί πως δεν μπορεί να λογίζεται ως τέτοια, αλλά το βιντεάκι έχει διαφορετική άποψη.

Η υπόθεση για όποιον δεν την θυμάται είναι η εξής: Λος Άντζελες, κέντρο της πόλης. Μια ομάδα από τρομοκράτες έχουν καταλάβει ένα πολυώροφο κτίριο, έχουν συλλάβει ομήρους και έχουν κηρύξει πόλεμο κατά των πάντων. Ένας μόνο άνθρωπος έχει καταφέρει να ξεφύγει: ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Ο Τζον ΜακΛέιν έρχεται στο Λος Άντζελες από τη Νέα Υόρκη για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη γυναίκα του που εργάζεται εκεί. Κι ενώ την περιμένει στο γραφείο της, γίνεται η επίθεση των τρομοκρατών και η κατάληψη του κτιρίου. Ο ΜακΛέιν οπλισμένος μόνο με το υπηρεσιακό του περίστροφο, και με απίστευτο θάρρος και θράσος, θα ξεκινήσει τον προσωπικό του πόλεμο ενάντια στους τρομοκράτες.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss