Το Disney+ ήρθε πλέον στην Ελλάδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η Disney εδώ και μερικά χρόνια διαθέτει και την δική της streaming υπηρεσία, το Disney+, την οποία όλο και περιμέναμε στην Ελλάδα, αλλά από σήμερα είναι πλέον διαθέσιμη και στην χώρα μας.

Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε με την μηνιαία συνδρομή να έχει τιμή €8,99, ενώ €89,90 είναι για την ετήσια. Οι συνδρομητές θα μπορούν να βλέπουν το περιεχόμενον ταυτόχρονα σε έως και τέσσερις συσκευές.
Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μεταγλωτισμένο ή υποτιτλισμένο στα ελληνικά περιεχόμενο το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσω smart TV, smartphone και tablet, υπολογιστές αλλά και παιχνιδομηχανές καθώς και δυνατότητα απεριόριστων λήξεων (download) σειρών και ταινιών. Όποια συνδρομή κι αν επιλέξουν, μπορούν να παρακολουθούν το περιεχόμενο του Disney+ από 10 συσκευές κι από 7 διαφορετικά προφίλ, ενώ έως και 4 μέλη του κάθε νοικοκυριού(συνδρομής) έχουν δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης. Τέλος το σύνολο του περιεχομένου θα είναι high definition, αλλά επιλεγμένες σειρές και ταινίες θα υπάρχουν διαθέσιμες και σε 4Κ UHD με ήχο Dolby Atmos.
Το Disney+ περιλαμβάνει 800 ταινίες κι αφιερώματα και 450 και πλέον σειρές, διαθέσιμες από το πρώτο επεισόδιο, από το αρχείο της Disney. Επιπλέον βέβαια, η συνδρομητική πλατφόρμα θα διαθέτει και 120 originals, δηλαδή αποκλειστικές και πρωτότυπες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ κι αφιερώματα από τα κινηματογραφικά στούντιο της Walt Disney (Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic).
Οι συνδρομητές του Disney+ έχουν πρόσβαση στις πρωτότυπες σειρές από το Star Wars, «The Mandalorian», «The Book of Boba Fett» καθώς και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss