Το Ελληνικό στοιχείο στο trailer από την ταινία Shazam: Fury of the Gods – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Shazam αποτέλεσε μια επιτυχημένη ταινία των Warner Bros. και DC, με πρωταγωνιστή τον Zachary Levi και έχουμε το sequel Shazam: Fury of the Gods που θα προβληθεί στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer. Μάλιστα υπάρχει και Ελληνικό στοιχείο όπως θα δείτε, μιας και εμφανίζεται σε μερικά στιγμιότυπα το «Μουσείο της Ακρόπολης» και ενδεχομένως να έχει σημαντικό ρόλο στην ταινία.
[embedded content]
Η ταινία όπως επιβεβαιώθηκε θα έχει την cameo εμφάνιση της Wonder Woman, όπως επιβεβαιώθηκε και από το trailer του CinemaCon και μάλιστα με ασυνήθιστο τρόπο. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο συγκεκριμένο footage, απεικονίζεται ο πρωταγωνιστής να έχει βγει ραντεβού με την Wonder Woman, αν και το πρόσωπο της δεν φαίνεται ποτέ (στα πλαίσια και του cameo από τον Superman που είδαμε στην πρώτη ταινία). Ο Shazam πάει να φιλήσει την Wonder Woman, αλλά αυτή δεν ανταποκρίνεται, ενώ φεύγει και από το τραπέζι. Όταν ο ήρωας επιμένει τότε ακολουθώντας την θα δει πως το πρόσωπο δεν είναι της Gal Gadot αλλά ενός μάγου (Djimon Hounsou) στο σώμα της Wonder Woman. Ολόκληρη η σκηνή ωστόσο είναι ένα όνειρο που βλέπει ο πιτσιρικάς Billy Batson (Asher Angel), που ξυπνάει στο τέλος του trailer.
Στην ταινία θα δούμε την Ηelen Mirren που θα υποδυθεί την Hespera, κόρη του Άτλαντ και την Lucy Liu ως μια ακόμα villain, την Kalypso. Η σκηνοθεσία είναι του David F. Sandberg, ενώ πρωταγωνιστούν εκτός των προαναφερθέντων και οι Adam Brody, Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Asher Angel, Faithe Herman, Rachel Zegler.
Η υπόθεση για την πρώτη ταινία είναι η εξής: Όλοι έχουμε έναν σούπερ ήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται λίγη μαγεία για τον αναδείξουμε. Στην περίπτωση του Billy Batson, το μόνο που χρειάζε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss