Το fanmade trailer που δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η ταινία Batgirl – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε κινητικότητα για την ταινία Batgirl, που μπήκε στο… ράφι από την Warner Bros., καθώς η παραγωγή των 70 εκ. μπορεί να είχε γυριστεί, ωστόσο δε θα προβληθεί ούτε καν από το HBO Max. Ωστόσο, υπάρχει ένα fanmade trailer που δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η ταινία.
[embedded content]
Λέγεται πως τα test screenings ήταν τόσο απογοητευτικά, που ανάγκασαν την εταιρεία να μην προχωρήσει στην κυκλοφορία της, σε μια περίεργη κίνηση αν μη τι άλλο, με όλους τους συντελεστές, όπως είναι λογικό, να βρίσκονται προ εκπλήξεων. Όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, μπορεί η ταινία να μην προβληθεί στο κοινό, αλλά σύμφωνα με το Hollywood Reporter θα γίνει μια τελευταία “επικήδεια” (όπως λεγεται) προβολή στα στούντιο της Warner για το cast και τους υπόλοιπους συντελεστές που συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί. Θα είναι σαν αποχαιρετισμός στην ταινία, προτού εκείνη “εξαφανιστεί”.
Πριν λίγες μέρες, οι σκηνοθέτες αποκάλυψαν πως δεν έχουν ούτε ένα πλάνο στην κατοχή τους. Οι Adil El Arbi και Bilall Fallah δήλωσαν πως είχαν ακόμα δουλειά να κάνουν, εφ’ όσον επρόκειτο να βγει η ταινία και πως η Warner Bros τους έχει απαγορεύσει την είσοδο στο στούντιο, ενώ έχουν μπλοκαριστεί και δεν έχουν καμία πρόσβαση στο υλικό του Batgirl. Ενημερώθηκαν από την εταιρεία πως το πρόβλημα δεν είχε να κάνει με το ταλέντο τους ή την υποκριτική ή την ποιότητα της ταινίας. Ελπίζουν απλά κάποια μέρα ο κόσμος να μπορέσει να την δει και να σεβαστούν την προσπάθεια τους.
Πρωταγωνίστρια την Leslie Grace (In the Heights), ο Brendan Fraser θα υποδυόταν τον villain Firefly και φυσικά ο Michael Keaton προστέθηκε ως Batman, ωστόσο δεν θα δούμε τελικά κανέναν από αυτούς.
Η ταινία είχε σκηνοθέτες τους Adil El Arbi και Bilall …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss