To φινάλε για το franchise του Fast And Furious θα έχει πολλές εκπλήξεις και θα αφήσει τους θεατές άφωνους σύμφωνα με τον Ludacris – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μετά την ταινία Fast And Furious 9, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, το franchise θα έχει και δυο τελευταίες για το franchise καθώς τα Fast And Furious 10 και 11 θα ολοκληρώσουν την τελευταία τριλογία.

Σε συνέντευξη του στο Entertainment Tonight, ο Chris “Ludacris” Bridges ανέφερε πως θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στην συνέχεια, ενώ το γεγονός πως κάθε ταινία θέλει να κάνει κάτι πιο… εξωφρενικό από την προηγούμενη θα συνεχιστεί. Οι θεατές δεν θα ξέρουν τι να περιμένουν και αυτά που θα δουν, θα τους αφήσουν άφωνους. Με αρήχη  το Fast X θα δουν πολλά ωραία πράγματα και θα θέλουν με ανυπομονησία να δουν και τα επόμενα.
Έχει ανακοινωθεί ο Jason Momoa για την ταινία Fast X (όπως ονομάζεται πλέον το Fast And Furious 10) σε ρόλο villain, ενώ έχουν προστεθεί και οι Daniela Melchior που είχε τον ρόλο της Ratcatcher 2 στην ταινία The Suicide Squad και θα έχει σημαντικό ρόλο όπως teasάρει o Vin Diesel εδώ, αλλά και οι Brie Larson, Alan Ritchson (που τον είδαμε στην σειρά Jack Reacher). Πλέον επιστρέφει και ο Scott Eastwood ως Little Nobody, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα επιστρέψει το “αφεντικό” του, Kurt Russell στον ρόλο του Mr. Nobody. Παράλληλα η θρυλική Rita Moreno (West Side Story) θα υποδυθεί την γιαγιά του Dominic Torretto.
Σύμφωνα με τον ηθοποιό Tyrese Gibson, το sequel Fast X θα επιστρέψει στα κλασικά μονοπάτια του franchise, μιας και όπως ανέφερε οι fans ζητούν κάτι τέτοιο εδώ και πολλά χρόνια, οπότε τους άκουσαν και θα το κάνουν, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει κάτι παραπάνω
Η ταινία Fast X θα βγει τον Mάιο του 2023 και πλέον αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss