Το Gone Girl θα είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα μας θρίλερ – Cineramen

 ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Gillian Flynn, που έγινε best seller και θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Η υπόθεση περιλαμβάνει ένα ζευγάρι, τον Nick Dunne (Ben Affleck) και την γυναίκα του Amy (Rosamund Pike). Στην πέμπτη επέτειο του ευτυχισμένου γάμου τους, ο Nick αναφέρει στην αστυνομία την εξαφάνιση της Amy. Η υπόθεση δε θα αργήσει να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης, ενώ οι υποψίες πέφτουν στον ίδιο τον Nick, που αρνείται ότι έχει σκοτώσει την γυναίκα του.

Ο David Fincher είναι με διαφορά ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους (και όχι μόνο) δημιουργούς και όπως είναι λογικό κάθε καινούργιο του “δημιούργημα”, το περιμένουμε με λαχτάρα και ανυπομονησία.
Το Gone Girl είναι μια από τις κορυφαίες της περασμένης δεκαετίας και δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι, διότι κατέχει όλο το premise (που λένε και στο εξωτερικό) για κάτι πολύ μεγάλο και αναμφίβολα βλέπουμε μια τρομερή ταινία, η οποία όσο πλησιάζουμε προς το τέλος ολοένα και ανεβάζει ρυθμούς.
Όπως είναι λογικό για ταινία του συγκεκριμένου σκηνοθέτη, η ταινία δεν εξελίσσεται σε ένα απλό θρίλερ μυστηρίου, αντίθετα όμως έχει πολλές ψυχολογικές προεκτάσεις αλλά και πολύπλευρη θεματολογική ανάλυση και ανατροπές, που σε κάνει σε σκέφτεσαι ακόμα και για ώρα μετά την ταινία, το τι ακριβώς συνέβη.
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναφέρω πολλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss