Το Google Workspace Individual έρχεται Ελλάδα με 1TB αποθηκευτικό χώρο

Η Google πρόκειται να δώσει στους συνδρομητές του Workspace Individual πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Σύντομα, κάθε λογαριασμός θα παρέχει 1TB αποθηκευτικού χώρου έναντι 15 GB, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία αυτή την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες που διαθέτουν τη συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία θα μπορούν να αποθηκεύουν πολύ περισσότερα αρχεία από ό,τι πριν. 
Η Google εγκαινίασε το Workspace Individual τον Ιούλιο του 2021 ως έναν τρόπο για τις επιχειρήσεις ενός ατόμου να χρησιμοποιούν ορισμένα από τα πιο premium προνόμια της υπηρεσίας Workspace χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν τις πιο ακριβές συνδρομητικές επιλογές οι οποίες προορίζονται άλλωστε για μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Ενώ ο νέος αυξημένος αποθηκευτικός χώρος θα διευκολύνει την αποθήκευση περισσότερων εγγράφων και δεδομένων, σημαίνει ότι ο χρήστης αν αποφασίσει να μεταβεί σε άλλη ανταγωνιστική υπηρεσία θα πρέπει να αντιγράψει πολύ περισσότερα δεδομένα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να καταστήσει πιο δύσκολη την απόφαση για αλλαγή, κάτι που πιθανώς θέλει η Google καθώς συνεχίζει να αναπτύσσει το σχέδιό της να ανταγωνιστεί ευθέως το Microsoft Office (το οποίο σύντομα θα έχει νέα ονομασία).

Η εταιρεία επεκτείνει επίσης τη διαθεσιμότητα του ατομικού συνδρομητικού πακέτου (Individual), το οποίο κάνει την εμφάνισή του επίσημα στη χώρα μας αλλά και στις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, την Ταϊβάν, την Ταϊλάνδη, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία, το Βέλγιο, τη Φινλανδία και την Αργεντινή. Η Google λάνσαρε για πρώτη φορά το Workspace Individual στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Ιαπωνία και την Αυστραλία ενώ νωρίτερα φέτος το έφερε και στην Ευρώπη, αρχικά σε 6 χώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss