Το κόμικ του Keanu Reeves θα έχει και anime σειρά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Keanu Reeves είναι γνωστός εδώ από τους ρόλους του και είναι σίγουρα ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στον χώρο, ενώ δημιούργησε πριν καιρό ένα κόμικ με τίτλο «BRZRKR», στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο Berzerker. Ειχε αναφερθεί για ταινία στο Netflix και anime σειρά βασισμένο σ’ αυτό, με το δεύτερο να επιβεβαιώνεται στο San Diego Comic-Con από το studio Production IG, με δυο σεζόν.

Πριν λίγο καιρό το κόμικ είχε έρθει και στην Ελλάδα με το δελτίο τύπου από τις Εκδόσεις Anubis αναφέρει τα εξής:

“Ένας άντρας χωρίς όρια. Ένας πόλεμος δίχως τέλος.
Ο άντρας που είναι γνωστός μόνο ως Β. είναι ένας ημίθεος, καταραμένος με μια ανείπωτη δίψα για βία… με τίμημα την ίδια του τη λογική. Όμως, μετά από αιώνες περιπλανήσεων σε όλο τον κόσμο, ο Β. ίσως έχει βρει πια ένα καταφύγιο – εργάζεται για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης, παίρνοντας μέρος σε μάχες πολύ βίαιες και επικίνδυνες για οποιονδήποτε άλλον. Ως αντάλλαγμα, ο B. θα αποκτήσει το μοναδικό πράγμα που επιθυμεί: θα μάθει την αλήθεια για την αιματοβαμμένη ύπαρξή του… καθώς και τον τρόπο να βάλει ένα τέλος σε αυτή.
Ο διάσημος ηθοποιός Keanu Reeves (ταινίες The Matrix, John Wick, Speed) κάνει το ντεμπούτο του ως σεναριογράφος στο χώρο των κόμιξ, έχοντας δίπλα του τον αναγνωρισμένο συν-σεναριογράφο Matt Kindt (Folklords, Grass Kings) και τον καταξιωμένο εικονογράφο Ron Garney (Wolverine, Captain America), σε μια αμείλικτα βίαιη σειρά για τις μάχες ενός αθάνατου πολεμιστή μέσα στο χρόνο.
To πρώτο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss