Το.. λάθος που δεν ήθελε να κάνει η ταινία Avatar: The Way Of Water – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Avatar αποτελεί την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών και είναι σίγουρο ότι άλλαξε πολλά στο είδος με την κινηματογράφηση του. Tο The Way Of The Water προβάλλεται ήδη, σας έχουμε αναφέρει την άποψη μας και o James Cameron κάνει συνεχείς αποκαλύψεις.

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι και μάλιστα έκανε την σχετική σύγκριση με το… Stranger Things. Δήλωσε πως λατρεύει την σειρά, αλλά εστίασε στο γεγονός πως χαρακτήρες που βρίσκονται στο λύκειο δείχνουν σαν να είναι 10 χρόνια μεγαλύτεροι, προφανώς αναφερόμενος στο γεγονός πως και εκεί τα γυρίσματα άργησαν να γίνουν, συνεπώς οι ηθοποιοί ήταν πιο μεγάλοι για τους συγκεκριμένους ρόλους. Οπότε προσάρμοσε τους σχετικούς χαρακτήρες με βάση αυτά τα δεδομένα και με βάση το πως γυρίστηκαν και θα γίνουν οι ταινίες του franchise.
Η ταινία έχει budget στα 460 εκ., κάτι που την κάνει την ακριβότερη στην ιστορία. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα έξοδα μαρκετινγκ και λοιπά διαφημιστικά κόστη το ανεβάζουν κατά μεγάλο ποσοστό.
Έτσι ξεπέρασε τα Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (379 εκ. δολάρια), Marvel Studios ensembles Avengers: Age of Ultron (365 εκ. δολάρια), Avengers: Endgame (356 εκ. δολάρια), ενώ αν είναι στα 350 εκ. δολάρια, τότε θα υπολείπεται από αυτές.
Πριν λίγο καιρό ο James Cameron είχε αναφέρει στο GQ Magazine πως είναι μια τρομερά ακριβή ταινία, ενώ μιλώντας με τους υπεύθυνους των Disney και 20th Century Fox τους μίλησε για την “τη χειρότερη επιχειρηματική κίνηση στην ιστορία του σινεμά”. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως για να βγάλει τα κέρδη της “πρέπει να βγει μέσα στην τετράδα των πιο εμπορικών ταινιών που έγιναν ποτέ.”
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Cameron θα πρέπει να βγάλει κοντά στα 2 δισ. δολάρια, μιας και στις πρώτες θέσεις βρίσκονται τα Avatar (2.9 δισ. δολάρια)εκατομμύρια, Avengers: Endgame (2.7 δισ. δολάρια) και Τιτανικός (δεύτερη ταινία του James Cameron με 2.1 δισ. δολάρια). Την λίστα της πεντάδας συμπληρώνουν τα Avengers: Infinity War (2.05 δισ. δολάρια) και Star Wars: The Force Awakens (2.07 δισ. δολάρια), οπότς θα πρέπει να “χωθεί” κάπου εκεί.
Από κει και πέρα, ο Cameron αναφέρθηκε στα σχέδια του ακόμα και για έκτη και έβδομη προσθήκη στο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss