Το νέο αναδιπλούμενο Pocket S smartphone της Huawei συνδυάζει έναν οικείο σχεδιασμό με χαμηλότερη τιμή

Σχεδόν ένα χρόνο αφότου η Huawei ανακοίνωσε το πρώτο της αναδιπλούμενο clamshell, το P50 Pocket, επιστρέφει με μια οικονομική του έκδοση.

Η νέα συσκευή ονομάζεται Huawei Pocket S και διατηρεί το ίδιο αναδιπλούμενο form factor, με την κυκλική οθόνη ειδοποιήσεων στην εξωτερική επιφάνεια, μαζί με το κύριο σύστημα φακών που προεξέχει. Αυτό διαθέτει μία λιγότερη κάμερα, αλλά και έναν επεξεργαστή χαμηλότερων επιδόσεων, προκειμένου το νέο μοντέλο να κοστολογηθεί πιο επιθετικά από το P50 Pocket. Συγκεκριμένα, στην Κίνα όπου θα κυκλοφορήσει αρχικά η συσκευή στις 10 Νοεμβρίου, το κόστος της είναι ¥5.988 (περίπου $818) έναντι ¥8.988 (περίπου $1.228) που κόστιζε κατά το λανσάρισμα το P50 Pocket. 
Μια τέτοια τιμή αν ισχύσει και στα μέρη μας σημαίνει ότι το Pocket S υπολείπεται σημαντικά του κύριου αναδιπλούμενου ανταγωνιστή του, του Galaxy Z Flip 4 της Samsung (η τιμή του οποίου ήταν περίπου 7.499 γιεν ή 1.025 δολάρια στην Κίνα, σύμφωνα με το Gizmochina). Όμως οι συνεχιζόμενες κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Huawei σημαίνουν ότι το Pocket S αντιμετωπίζει τεχνικούς περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης υποστήριξης για δίκτυα 5G καθώς και της επίσημης υποστήριξης των Google εφαρμογών.

Κατά τα άλλα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Pocket S είναι τα ίδια με του P50 Pocket. Υπάρχει μια εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη 6,9 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση 2790 x 1188. Η Huawei αναφέρει ότι αυτή μπορεί να επιβιώσει από 400.000 αναδιπλώσεις. Συνδυάζεται με μια μικρή κυκλική εξωτερική οθόνη 1,04 ιντσών που μπορεί να λειτουργήσει ως σκόπευτρο κάμερας, να εμφανίζει ειδοποιήσεις και άλλα.Αυτή τη φορά βλέπου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss