Το OnePlus 10T θα κυκλοφορήσει με έως και 16 GB μνήμης RAM και 512 GB εσωτερικής αποθήκευσης

Αυτή η πιθανή νέα κορυφαία προδιαγραφή θα μπορούσε να ενταχθεί στο τελευταίο SoC Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm στο επερχόμενο νέο smartphone. Το Oneplus 10T είναι ένα smartphone που επί του παρόντος πιστεύεται ότι είναι το λιγότερο κορυφαίο smartphone OnePlus στην ιστορία, χάρη στην έλλειψη μερικών χαρακτηριστικών.

Μπορεί επίσης να κυκλοφορήσει χωρίς ασύρματη φόρτιση και, επίσης, πιο πρόσφατα θεωρείται ότι έχει ένα πλαστικό πλαίσιο με πιο παραδοσιακό καμπυλωτό σχέδιο και όχι την επίπεδη εμφάνιση ενός αυξανόμενου αριθμού premium συσκευών Android.
Ωστόσο, είναι πιθανό ορισμένοι θαυμαστές να μην ενδιαφέρονται για αυτά εάν η υπόλοιπη διαρροή OnePlus 10T του Digital Chat Station αποδειχθεί ακριβής. Ο γνωστός tipster υποστηρίζει τώρα ότι θα είναι η πρώτη συσκευή από τον OEM που θα φτάσει μέχρι τα 16 GB RAM.

Αυτή η RAM υποστηρίζοται τώρα με 512 GB εσωτερικής αποθήκευσης (κάτι που έκανε η OnePlus στο πρόσφατο παρελθόν). Τα εξαρτήματα προβλέπεται να είναι των προτύπων LPDDR5 και UFS 3.1 αντίστοιχα, τα οποία είναι τα πιο γρήγορα γνωστά σε φορητές συσκευές (ή θα είναι μέχρι να εμφανιστεί η Realme το GT2 Master Explorer Edition, δηλαδή) και είναι επίσης αρκετά εύλογα δεδομένων του ρεκόρ του κατασκευαστή.
Τέλος, το OnePlus 10T φέρεται τώρα να συνδέεται με μια “flexible straight” οθόνη (που μπορεί να σημαίνει κάτι σαν να έχει καμπύλη 2,5D όσο και να είναι πραγματικά επίπεδη όπως το 8T). Και πάλι, δεν υπάρχει ακόμη επίσημο teaser ή ανακοίνωση κυκλοφορίας από τον κατασκευαστή του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss