Το παρασκήνιο από την σειρά Σ’ Αγαπώ, Μ’ Αγαπάς – Cineramen

[embedded content]
Το Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς προβλήθηκε στο Mega από το 2000 έως το 2002. Πρωταγωνιστές είναι η Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ρόλο της Δήμητρας και ο Θοδωρής Αθερίδης στον ρόλο του Θοδωρή. Η σειρά είναι βασισμένη στην καναδική γαλλόφωνη σειρά Un gars, une fille. Το σενάριο μετέφρασε η Δήμητρα Πούλκου και προσάρμοσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Το ζευγάρι Δήμητρα-Θοδωρής επέστρεψε στις 21 Φεβρουαρίου του 2019 μέσα από διαφημιστικά σποτάκια του καναλιού της Cosmote στο YouTube.
Η σειρά ακολουθεί την καθημερινή ζωή ενός τυπικού ελληνικού ζευγαριού της πόλης, του Θοδωρή (Θοδωρής Αθερίδης) και της Δήμητρας (Δήμητρα Παπαδοπούλου) σε όλες τις εκφάνσεις της, τη σχέση τους, τους τσακωμούς τους, τα άγχη και τις φοβίες τους. Σε κάθε ένα από τα 61 επεισόδια της σειράς, παρουσιάζονταν διάλογοι του ζευγαριού σε διαφορετικούς χώρους (σε κάθε επεισόδιο συνήθως τρεις), όπως στο γυμναστήριο, στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού, στο βιβλιοπωλείο, στο φαρμακείο και άλλα. Χαρακτηριστική είναι η σκηνοθεσία της σειράς, καθώς η κάμερα σε κάθε πλάνο έμενε ακίνητη.
Χαρακτήρες
Δήμητρα: Η Δήμητρα είναι μια σύγχρονη γυναίκα της πόλης που εργάζεται, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει τις περισσότερες δουλειές του σπιτιού. Είναι υπερβολική, ζηλιάρα, έχει πολλές φορές απρόβλεπτες αντιδράσεις και έχει διακαή πόθο να παντρευτεί και να γίνει μητέρα.
Θοδωρής: Ο Θοδωρής είναι ένας άνδρας που διατηρεί πολλά από τα στερεότυπα του Έλληνα άνδρα. Αγαπά πολύ τη Δήμητρα, ωστόσο δεν θέλει να δεσμευτεί διά του γάμου και τρομάζει στην ιδέα να κάνουν παιδί.
Καστ
Δήμητρα Παπαδοπούλου ως ΔήμητραΘοδωρής Αθερίδης ως ΘοδωρήςΕιρήνη Κουμαριανού ως γιαγιά του ΘοδωρήΣάρα Γανωτή ως Σάρα (φίλη τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss