Το prequel του Game Of Thrones θα έχει πολύ σεξ – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Mπορεί να κόπηκε πριν προλάβει να αρχίσει ένα prequel του Game Of Thrones, ωστόσο το νέο από το HBO με τίτλο House Of The Dragon θα προβληθεί στις 21 Αυγούστου και έχουμε μια ακόμα αποκάλυψη για αυτή.

Όπως ανέφερε στο Rolling Stone ο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, Matt Smith, το House Of Dragon δε θα στερηθεί μερικές από τις “πικάντικες” σκηνές του, μιας και δήλωσε πως θα έχει πολύ σεξ κατά την γνώμη του, σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι θα έπρεπε. Αναρωτιόταν μάλιστα αν χρειάζονται όλες αυτές οι σκηνές και του απαντούσαν θετικά, κι ας είχε απορίες αν απεικονίζεται με ακρίβεια το βιβλίο και η εποχή της σειράς.
Η prequel σειρά λαμβάνει χώρα περίπου 300 χρόνια πριν το Game Of Thrones και θα εστιάζει στις τις περιπέτειες της οικογένειας Targaryen από το σχετικό βιβλίο του George R.R. Martin, Fire & Blood, ενώ ξεκίνησε ήδη το casting για την σειρά. Μετά τον ρόλο του βασιλιά Viserys Targaryen στον οποίο θα δούμε τους Paddy Considine (Third Day, Outsider), Olivia Cooke, Matt Smith, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Milly Alcock, Emily Carey, Ryan Corr (Mary Magdalene), Jefferson Hall (Vikings), David Horovitch (Miss Marple), Matthew Needham (Chernobyl), Bill Patterson (Fleabag, Good Omens), Gavin Spokes (Hamilton).
Το budget της είναι εντυπωσιακό, καθώς το κάθε επεισόδιο θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 20 εκ. δολάρια, ενώ η τελευταία σεζόν του GOT κόστιζε 15 εκ. ανά επεισόδιο. Πάντως είναι πιο… οικονομική από το Stranger Things που έχει κόστος 30 εκ. το επεισόδιο.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss