Το πρώτο PlayStation 5 «Slim» υπάρχει χάρη σε έναν YouTuber

Το PlayStation 5 όπως είναι γνωστό είναι η μεγαλύτερη παιχνιδοκονσόλα της πρόσφατης ιστορίας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει σημαντικά… μικρότερη, όπως απέδειξε πρόσφατα ο Matt Perks, γνωστός για το κανάλι του στο YouTube, DIY Perks.

Ο Matt Perks επένδυσε αρκετό χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα PlayStation 5 που μπορεί κάποιος να αποκαλέσει «Slim», καθώς το πάχος του, από σχεδόν 10 εκατοστά μειώθηκε στα 1,9 περίπου εκατοστά! Το αποτέλεσμα είναι μία εξαιρετικά λεπτή, χάλκινη κονσόλα, που περιέχει όλα τα βασικά εξαρτήματα του PS5, αλλά και ένα σχετικά ογκώδες τροφοδοτικό και ένα σύστημα ψύξης που μπορούν να «κρυφτούν».
Τα στοιχεία που έχουν τον μεγαλύτερο όγκο στην κονσόλα της Sony είναι το σύστημα ψύξης και το τροφοδοτικό. Αυτά τα στοιχεία μετακόμισαν σε μία μεγάλη εξωτερική μονάδα με αποτέλεσμα το PlayStation 5 πλέον να δείχνει αρκετά πιο ελκυστικό για να τοποθετηθεί κοντά στη βάση της τηλεόρασης.
Το σύστημα ψύξης της Sony αντικαταστάθηκε από ένα custom σύστημα υδρόψυξης, το οποίο πέρα από τη ψύξη του επεξεργαστή, ανέλαβε να ψύξει και την αποθηκευτική μονάδα ή άλλα κυκλώματα που είναι συνδεδεμένα στο mainboard. Όσον αφορά το τροφοδοτικό, ο Matt Perks ακολούθησε την φιλοσοφία της ίδιας της Sony με το PS2 δημιουργώντας ένα εξωτερικό τροφοδοτικό.

Αν και έτυχαν αναποδιές, εντούτοις ο YouTuber κατάφερε ν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.