To reboot του Exorcist θα λειτουργήσει σαν sequel και θα είναι τρομακτικό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Tα reboot στο Χόλιγουντ δίνουν και παίρνουν πλέον, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές κλασικές ταινίες οι οποίες μεταφέρονται και πάλι στην μεγάλη οθόνη, όμως μάλλον αυτή τη φορά το παράκαναν.

Όπως αναφέρει το Deadline ετοιμάζεται νέα προσπάθεια για την θρυλική ταινία του William Friedkin από το 1973, The Exorcist, που θεωρείται από τις κορυφαίες τρόμου όλων των εποχών και θα την μεταφέρει στις αίθουσες η Morgan Creek Productions.
Η ταινία που είχε ανακοινωθεί, αναφέρεται πως θα είναι σαν αυτό του Halloween το 2018 δηλαδή… sequel. Ο παραγωγός Jason Blum και ο σκηνοθέτης David Gordon Green θέλουν να κάνουν κάτι που θα εκπλήξει ακόμα και τους πιο δύσπιστους και θα λειτουργήσει περισσότερο σαν συνέχεια. O Leslie Odom Jr. μάλιστα ανέφερε πως θα είναι τρομακτικό και ψυχαγωγικό, ενώ θα έχει και σημαντικά μηνύματα να περάσει στους θεατές.
Όπως δήλωσε μάλιστα ο σκηνοθέτης το σενάριο είναι έτοιμο και θα σεβαστεί τον θρύλο του franchise. Είπε πως δεν θα “σβήσει” το Exorcist 2 και απολαμβάνει όλα τα sequel ο ίδιος, ωστόσο θα βάλει ένα δικό του λιθαράκι στο franchise και την… αναγέννηση του. Η ταινία θα βγει τον Οκτώβριο του 2023, με τις ηθοποιούς που έχουν ανακοινωθει να είναι η Ann Dowd και η Ellen Burstyn, που επιστρέφει μετά την εμβληματική ταινία.
Παράλληλα ο σκηνοθέτης David Gordon Green δήλωσε πως σκοπεύει να κάνει και τις τρεις ταινίες εκείνος, με την πρώτη να έχει ήδη γραφτεί και οι άλλες δυο υπάρχουν ως προσχέδιο, με νέους χαρακτήρες αλλά και μερικούς παλιούς να επιστρέφουν, σε μια καινούργια διαδρομή που θα γίνει.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Μαγνητικά Πεδία
18/11/2022

To trailer για την πρώτη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss