To sequel του Black Panther δεν θα αντικαταστήσει τον Chadwick Boseman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Μια μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια για το χώρο της υποκριτικής καθώς ο ηθοποιός Chadwick Boseman (γνωστός για τον ρόλο του Black Panther) έφυγε από την ζωή σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη που είχε με τον καρκίνο.

Έδινε μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο από το 2016 χωρίς να δημοσιοποιήσει το θέμα, και τους τελευταίους μήνες είχε φτάσει σε τερματικό στάδιο. Ήταν πεπεισμένος πως θα ξεπερνούσε το πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο, θα ανακτούσε τα χαμένα του κιλά και θα ήταν έτοιμος για το sequel του Black Panther, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα.

Ο Πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, πριν λίγο καιρό επιβεβαίωσε πως δεν θα αντικαταστήσει τον Chadwick Boseman ως τον Βασιλιά T’Challa, λέγοντας πως “η ενσάρκωσή του ως T’Challa the Black Panther είναι τόσο γνωστή που ξεπερνά κάποια επανάληψη σε κάθε άλλο μέσο από το παρελθόν της Marvel. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα βρούμε άλλον ηθοποιό για τον χαρακτήρα. Ωστόσο, για να τιμήσουμε την κληρομονιά που μας βοήθησε να χτίσουμε ο Chad μέσα από την ενσάρκωσή του ως Βασιλιάς της Wakanda, θέλουμε να συνεχίσουμε να εξερευνούμε την Wakanda και όλους τους πλούσιους και ποικίλους χαρακτήρες που είδαμε στην πρώτη ταινία.”

Ο Kevin Feige σε νέες δηλώσεις του ανέφερε στο Deadline πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει το sequel του Black Panther, ωστόσο εμμένουν σε αυτή την απόφαση από σεβασμό και θα προσανατολιστούν στην ανάπτυξη άλλων χαρακτήρων.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss