To sequel από την ταινία Mortal Kombat θα… τινάξει τα μυαλά των θεατών και θα είναι εντυπωσιακό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Η ταινία Mortal Kombat, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, συζητήθηκε πολύ (θετικά και αρνητικά) και θα έχει επίσημα sequel από την New Line με τον Jeremy Slater να είναι στο σενάριο, ενώ επιστρέφει στην σκηνοθεσία ο Simon McQuoid.

O ηθοποιός Lewis Tan που έχει τον ρόλο του Cole Young ανέφερε πως η ταινία θα είναι… θεότρελη και ακόμα πιο εντυπωσιακή. Σε συνέντευξη στο ComicBook.com, δήλωσε πως η πρώτη ταινία παρά την δύσκολη εποχή που βγήκε, κατάφερε και έκανε επιτυχία, ενώ η δεύτερη θα φέρει τους θεατές στα όρια, θα είναι ακόμα πιο δυνατή και μάλιστα έχει την αποδοή του δημιουργού του videogame Mortal Kombat, Ed Boon.
Η επίσημη σύνοψη για την πρώτη ταινία είναι η εξής: “Ο Cole Young, ένας ξοφλημένος μαχητής πολεμικών τεχνών, αγνοεί την κρυμμένη καταγωγή του και το γιατί τον καταδιώκει ο Sub-Zero της φατρίας δολοφόνων Lin-Kuei. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειας του, αναζητά μια κλίκα μαχητών που επιλέχθηκαν για να υπερασπιστούν το Βασίλειο της Γης, σε μια μάχη ενάντια στις δυνάμεις του Outworld, σε ένα πολυδιάστατο τουρνουά πολεμικών τεχνών, που λαμβάνει χώρα μια φορά ανά γενιά.”

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss