To sequel του Passion Of The Christ θα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραγωγές που έχουν γίνει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Το Hollywood έχει φτιάξει αμέτρητες συνέχειες, με πολλά από τα sequel να μην τα περιμένουμε σε καμία περίπτωση και πλέον ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμα από ταινία η οποία έκανε τεράστια επιτυχία.

Το πολυζητημένο Passion of the Christ έχει πλέον sequel, με τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Mel Gibson και τον σεναριογράφο του Randall Wallace να επιβεβαιώνει την δεύτερη ταινία (η οποία είναι στα σκαριά από το 2016). Εστιάζει στην Ανάσταση του Χριστού που ακολούθησε την σταύρωση της ταινίας του 2004.

Στο The Passion of the Christ: Resurrection μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα βρίσκονται Jim Caviezel, Maia Morgenstern, Christo Jivkov, Francesco De Vito, ενώ η ημερομηνία έχει οριστεί στις 31 Μαρτίου 2021, αν και μπορεί να αλλάξει.

Στο Passion of the Christ, που προκάλεσε αμέτρητες αντιδράσεις και σχόλια, ο Jim Caviezel ήταν στον ρόλο του Jesus, η Maia Morgenstern ως Μαρία, η Monica Bellucci ως Μαρία Μαγδαληνή, με την ταινία να… μαζεύει ασύλληπτα ποσά, τα οποία ξεπέρασαν τα 611 εκ. δολάρια παγκοσμίως.

Το sequel θα «σοκάρει το κοινό» υπόσχεται ο πρωταγωνιστής του, Jim Caviezel σε συνέντευξή του είχε αναφέρει τα εξής: «Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω και θα σοκάρουν το κοινό. Δεν θα σας πω τι ακριβώς θα κάνει ο Gibson, θα σας πω, όμως πως η ταινία που πρόκειται να γυρίσει θα είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές όλων εποχών. Είναι τόσο καλή. Το Braveheart, αυτή είναι μια ταινία που χρειάστηκε πολύ καιρό για να σχηματιστεί στο μυαλό του. Το ίδιο πράγμα και με τα Πάθη. Και το ίδιο πράγμα ισχύει και γι’ αυτή την ταινία. Το βρήκε επιτέλους. Επομένως, έρχεται».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss