To σπάνιο σύνδρομο από το οποίο πάσχει η Jenna Jameson – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η πρώην πορνοστάρ Jenna Jameson  έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο Guillain-Barré, ενώ αναφέρθηκε πως δεν μπορούσε να περπατήσει. Πριν λίγο καιρό με ένα ένα βίντεο που επιβεβαίωσε τη διάγνωσή της, ευχαριστώντας τους θαυμαστές για τις ευχές τους προτού γράψει: «ΔΕΝ έκανα εμβόλιο. Αυτό ΔΕΝ είναι αντίδραση στο εμβόλιο. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας». Δίνει τη δική της μάχη και ανέβασε η ίδια φωτογραφία σε Twitter και Instagram, ενώ κάνει θεραπεία και στηρίζεται από ένα πι, δηλώνοντας κουρασμένη και πως μάχεται ακόμα.

Im still fighting pic.twitter.com/se2IHc6W1t
— Jenna Jameson (@jennajameson) July 21, 2022

To Guillain-Barré είναι αυτοάνοσο νόσημα άγνωστης αιτιολογίας. Υπάρχει αδυναμία μετάδοσης νευρικών σημάτων από και προς τον εγκέφαλο, με άμεσο αντίκτυπο στη λειτουργία των μυών και των αντανακλαστικών. Παρουσιάζεται σε οποιαδήποτε ηλικία και αφορά τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό φύλο. Είναι σπάνια ασθένεια και εμφανίζεται με συχνότητα 1 ή 2: 100.000 ανθρώπους.
Τα συμπτώματα αφορούν αρχικά σε μούδιασμα και αδυναμία των ποδιών, τα οποία συμμετρικά διαχέονται σε όλο το σώμα και τα άνω άκρα. Σε σπάνιες περιπτώσεις τα άτομα οδηγούνται σε παράλυση και προβλήματα σε αναπνευστικό και καρδιαγγειακό σύστημα, οπότε χρήζουν άμεσης ιατρικής παρακολούθησης συνήθως σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss