Το Tizen OS της Samsung έρχεται και στις τηλεοράσεις άλλων εταιρειών

Την περασμένη εβδομάδα η LG ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει σε τρίτους κατασκευαστές τηλεοράσεων να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα webOS και τώρα ο κύριος αντίπαλός της ακολουθεί το παράδειγμά της.

Η Samsung αποκάλυψε ότι θα παραχωρήσει για πρώτη φορά άδεια χρήσης της τηλεοπτικής της πλατφόρμας Tizen OS για χρήση σε μοντέλα τηλεοράσεων άλλων κατασκευαστών. Μερικές από τις συνεργασίες που ανακοινώθηκαν είναι με τις Akai, RCA,Bauhn, Linsar, Sunny, Vispera που πωλούνται στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.
Η συνεργασία δίνει σε αυτούς τους κατασκευαστές πρόσβαση σε λειτουργίες του Tizen OS, όπως το Samsung TV Plus (μια δωρεάν πλατφόρμα streaming τηλεοπτικών καναλιών και βίντεο), το Universal Guide για ανακάλυψη και εξατομικευμένες συστάσεις περιεχομένου, καθώς και το φωνητικό βοηθό Bixby της Samsung.
Οι συμφωνίες των Samsung και LG δίνουν στους κατασκευαστές μια πρόσθετη επιλογή για το έξυπνο μενού των τηλεοράσεών τους από τις γνωστές λύσεις όπως Android TV, Roku ή Amazon Fire TV. Αν και πιθανότατα ακούστε για πρώτη φορά τα περισσότερα brands που αναφέρθηκαν, το γεγονός ότι η Samsung ανοίγει την πλατφόρμα Tizen σημαίνει ότι θα μπορούσε να έρθει σε τηλεοράσεις που πωλούνται στις ΗΠΑ κάποια στιγμή.

Η Smart TV της Samsung και το webOS της LG είναι καλές επιλογές αντί της Android TV, καθώς και οι δύο προσφέρουν πολύ καλές δυνατότητες αναζήτησης και εξατομίκευσης, επιλογή πολλαπλών φωνητικών βοηθών (οι δικοί τους καθώς και η Alexa και η G …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss