Το Viber Pay κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του από την Ελλάδα προσφέροντας ασφαλείς πληρωμές και συναλλαγές

Το Viber, η δημοφιλής εφαρμογή βιντεοκλήσεων και ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων, εγκαινιάζει σήμερα τη δυνατότητα πληρωμών για ασφαλείς συναλλαγές μέσα από την εφαρμογή.

Το Viber Pay μάλιστα κάνει το ντεμπούτο το αρχικά στη Γερμανία αλλά και την Ελλάδα, με τη χώρα μας να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αγορές για το Viber. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Ofir Eya, το Viber είναι εγκαταστημένο στο 91% των smartphones στην Ελλάδα, κάτι που αντιστοιχεί σε 7 εκατομμύρια άτομα. Με τη νέα λειτουργία, οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν «να στέλνουν εύκολα χρήματα ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι όπου θα αποθηκεύουν χρήματα -αρχικά ευρώ-». 
Η προσθήκη χρημάτων στο ψηφιακό πορτοφόλι του Viber Pay θα είναι δυνατή μέσω όλων των καρτών Mastercard και Visa, αλλά και των τοπικών τραπεζών στη Γερμανία και την Ελλάδα. Για να προσφέρει αδειοδοτημένες υπηρεσίες πληρωμών στις πρώτες δύο αγορές, το Viber συνεργάστηκε με τη Rapyd ενώ οι χρήστες του Viber θα έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων οι εξής: 

Πληρωμές από Πορτοφόλι Viber σε Πορτοφόλι Viber για εγχώριες ή διεθνείς συναλλαγές σε Ευρώ, με το πλάνο να θέλει να προστεθούν κι άλλα νομίσματα σύντομα. 
Τραπεζικές μεταφορές για εύκολη πληρωμή καθημερινών εξόδων όπως είναι οι λογαριασμοί υπηρεσιών κοινής ωφελείας.
Αποκλειστικές εκπτώσε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss