Το Xiaomi 12 Ultra θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με τη το Xiaomi 12S

Πριν από λίγο καιρό, η Xiaomi αποκάλυψε τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει την πιο σημαντική ναυαρχίδα της για τη χρονιά, το Xiaomi 12 Ultra, τον επόμενο μήνα. Φαίνεται ότι το Xiaomi 12 Ultra δεν θα κάνει το ντεμπούτο του μόνο του, ωστόσο, και θα έρθει συνοδευόμενο από άλλες premium συσκευές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κινεζικές πηγές, η Xiaomi σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Xiaomi 12 Ultra παράλληλα με τη σειρά Xiaomi 12S. Το Xiaomi 12 Ultra, φυσικά, θα βρίσκεται στην κορυφή της παραδοσιακής ιεραρχίας smartphone της Xiaomi. Δεν επιβεβαιώνονται πολλά για τη σειρά Xiaomi 12S αυτή τη στιγμή, αλλά προς το παρόν αναμένονται δύο μοντέλα: το Xiaomi 12S και το Xiaomi 12S Pro.

Μια ζωντανή εικόνα του Xiaomi 12S εμφανίστηκε πριν από εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας ότι το δίδυμο θα επωφεληθεί επίσης από τη συνεργασία της κάμερας της Xiaomi με τη Leica. Η σειρά Xiaomi 12S έχει διαφημιστεί ως ανανέωση της σειράς Xiaomi 12 στην Κίνα. Φαίνεται απίθανο τα τηλέφωνα να κάνουν ποτέ το ταξίδι εκτός Κίνας, ειδικά με το Xiaomi 12S Pro να αναμένεται να τροφοδοτείται από το Dimensity 9000 της MediaTek, αλλά πιθανότατα θα δούμε μια παγκόσμια κυκλοφορία του Xiaomi 12 Ultra τους επόμενους μήνες.
Ακολουθήστε μας στοfacebook | Instagram | Google News

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss