Το Xiaomi 13 ίσως έρθει με ολοκαίνουργια τεχνολογία οθόνης και ακόμη πιο λεπτά πλαίσια

Ο Digital Chat Station, ο οποίος είναι ένας δημοφιλής και αξιόπιστος leaker, αποκάλυψε ότι η Xiaomi σχεδιάζει να δημιουργήσει μια οθόνη Quad-HD LTPO με πάνελ AMOLED (μέσω AndroidHeadlines). Τώρα, ομολογουμένως τόσες πολλές συντομογραφίες μαζεμένες μπορεί να μοιάζουν με γλωσσοδέτη, οπότε εδώ είναι μια γρήγορη εξήγηση και για τις τρεις:

Quad-HD — Ανάλυση 2560 x 1440p (περισσότερη από Full HD)LTPO — αν το δείτε αυτό σημαίνει βασικά ότι το τηλέφωνο μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης για συγκεκριμένα σενάρια (ο ρυθμός ανανέωσης επηρεάζει κυρίως την ομαλή εμφάνιση των κινούμενων εικόνων κατά την πλοήγηση στο περιβάλλον χρήστη και την αναπαραγωγή παιχνιδιών)AMOLED — με απλά λόγια, αυτή είναι μια οθόνη OLED με μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά από πάνω, ένα από τα οποία είναι η καλύτερη ευελιξία

Η ύπαρξη οθόνης AMOLED είναι αυτό που επιτρέπει στη Xiaomi να επιτύχει αυτό το εφέ καμπύλης άκρης στο δεξί και στο αριστερό άκρο της οθόνης. Απαιτείται επίσης εάν θέλετε να επιτύχετε λεπτά πλαίσια, καθώς η οθόνη πρέπει να λυγίσει για αυτό το σκοπό. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Nothing Phone (1), το οποίο έχει ομοιόμορφα λεπτά πλαίσια τριγύρω, χάρη στην ίδια τεχνολογία οθόνης.
Τώρα, δεν είναι μόνο η καλύτερη οθόνη και τα μικρότερα πλαίσια που υποτίθεται ότι θα φέρει το Xiaomi …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss