Toν Νοέμβριο έρχεται στην Αθήνα ο Bryan Adams για μια μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ

Ο δημοφιλής  Kαναδός μουσικός Bryan Adams έρχεται στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στς 18 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ. Η ελληνική πρωτεύουσα  είναι ένας από τους σταθμούς της περιοδείας του που ξεκίνησε για την προώθηση του ‘άλμπουμ του Shine a light.  Η περιοδεία του περιλαμβάνει  μεγάλες πόλεις σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Νέα Ζηλανδία και  το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόκειται για το 14ο άλμπουμ του που απαρτίζεται από 12 νέα τραγούδια σε ρυθμούς rock, pop και R&B. Περιλαμβάνει ντουέτο του με την Jennifer Lopez  που τιτλοφορείται That’s How Strong Our Love Is  και αναμένεται να είναι ένα μελλοντικό all time classic.

Ο Bryan Adams  έχει διανύσει 40 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και έχει βραβευτεί με Grammy. Έγινε γνωστός με τις διαχρονικές επιτυχίες του Straight from the heart, Everything I do, Summer of 69, All for Love κ.α. Πέραν της αδιαμφισβήτητης καλλιτεχνικής του διαδρομής, ο  έχει ασχοληθεί εκτενώς με την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, το προσφυγικό, την φροντίδα σεισμοπαθών και άλλων σημαντικών κοινωνικών θεμάτων.

Είναι επίσης φωτογράφος και έχει παρουσιάσει έργα του σε περιοδικά μόδας, σε βιβλία και σε εκθέσεις.

Έγινε πατέρας στα 51 του χρόνια, με τη Μιραμπέλα Μπάνι να έρχεται πρώτη και την Lula RosyLea δύο χρόνια αργότερα. Μαμά των κοριτσιών είναι η σύντροφος και προσωπική βοηθός του, Αλίσια Γκριμάλντι, με την οποία ο Άνταμς έχει συν-ιδρύσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του, The Bryan Admas Foundation.

Το Ίδρυμα στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο παρέχοντας οικονομικές επιχορηγήσεις για την υποστήριξη συγκεκριμένων έργων που έχουν δεσμευτεί να βελτιώσουν τη ζωή άλλων ανθρώπων.  Αποσκοπεί ιδιαίτερα  στην προώθηση των ευκαιριών εκπαίδευσης και εκμάθησης για παιδιά και νέους σε όλο τον κόσμο, πιστεύοντας ότι η εκπαίδευση είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει σε ένα παιδί.

Οι τιμές για τα εισιτήρια  της  συναυλίας κυμμαίνονται ως εξής : Vip Ζώνη: 150€ | Aρένα όρθιοι 59€ | Α Ζώνη: 69€ | Β Ζώνη: 59€ | Γ Ζώνη: 49€ | Δ Ζώνη: 39€ | 1000 early bird με -5€

https://www.youtube.com/watch?v=M6VJ67GzBC4

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss