Το trailer του Kingsman: The Golden Circle είναι αυτό που περιμέναμε… και ακόμα παραπάνω!

Από τον Jeff Bridges (χωρίς μούσια!), μέχρι την Julianne Moore ως σκοτεινή πλευρά της… Μάρθα Στιούαρτ, το Kingsman: The Golden Circle προμηνύεται ακόμα πιο απολαυστικό από την πρώτη ταινία.

Μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας, το sequel του Kingsman: The Secret Service ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Αφού, λοιπόν,  απολαύσαμε το φοβερά “μινιμαλιστικό” (σχεδόν σαν πλύση εγκεφάλου) teaser, ήρθε η ώρα να δούμε το πρώτο trailer του Kingsman: The Golden Circle, την συνέχεια της αναπάντεχης επιτυχίας που απλά λατρέψαμε. Στην νέα αυτή συνέχεια ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn (X-Men: First Class, Kick-Ass), μας υπόσχεται μια εντελώς καινούρια εμπειρία με νέα spy gadgets, νέους ανταγωνιστές, καθώς και νέους συμμάχους. Επιπλέον, η υπόθεση της ταινίας τώρα εκτυλίσσεται στην Αμερική, αντί στη Βρετανία.

Με το αρχηγείο των Kingsmen να έχει καταστραφεί από έναν αδίστακτο εχθρό, θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από τους Statesmen, μια αμερικάνικη μυστική υπηρεσία παρόμοια με την δική τους, προκείμενου να αντιμετωπίσουν μια αληθινά επικίνδυνη κακοποιό που ακούει στο, όχι πολύ επικίνδυνο, όνομα «Πόπι» και την υποδύεται η Julianne Moore.

Το cast έχει γίνει ακόμα πιο «δυνατό», με τις προσθήκες των Channing Tatum, Jeff Bridges, Halle Berry, Pedro Pascal (Game of Thrones), Julianne Moore και Elton John (!). Όλοι αυτοί, μαζί με τους αρχικούς ηθοποιούς Taron Egerton, Colin Firth (ναι, ναι!!) και Mark Strong πρόκειται να μας χαρίσουν μια πολύ μεγαλύτερη περιπέτεια από την πρώτη ταινία, κρίνοντας βέβαια απο τις σκηνές δράσης της.

«Αν το πρώτο Kingsman ήταν σαν το Captain America», λέει ο Egerton, «τότε αυτό είναι σαν τους The Avengers».

Το Kingsman: The Golden Circle αναμένεται στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι τότε απολαύστε το υπέροχο trailer, υπο τούς ήχους του Frank Sinatra και το My Way!

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss