Τζανσού Ντερέ: Το να με απατήσουν δεν είναι για εμένα κάτι άγνωστο

Με την σειρά ο Άπιστος να έχει κερδίσει την αγκαλιά και των Ελλήνων τηλεθεατών, η Τζανσού Ντερέ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και τη δημοσιογράφο Έφη Θεοδωρίδου.

Η ηθοποιός και τηλεοπτική «Ασιγιά» μιλάει τόσο από τον ρόλο της όσο και για το κεντρικό θέμα της επιτυχημένης σειράς, την απιστία ως προς την προσωπική της ζωή.

  • Ο τηλεθεατής βλέπει την «Ασιγιά» ως μια δυναμική γυναίκα. Εσείς πως την ορίζετε;

Στα χέρια μου υπήρχε ένας χαρακτήρας καλά δουλεμένος, με εμπειρίες που βιώνουν πολλές γυναίκες αλλά ανεξάρτητος. Το ότι ο χώρος εμπιστοσύνης ενός ανθρώπου ισοπεδώνεται μέσα σε μια στιγμή μπορεί να γίνει αιτία ώστε ο άνθρωπος αυτός να εξαγριωθεί και να κάνει πράγματα που έλεγε «δεν θα κάνω ποτέ».

Η «Ασιγιά» κάνει πολλά από αυτά που περνούν από το μυαλό των γυναικών που έζησαν παρόμοιες ιστορίες, τα οποία φαντάστηκαν μεν, αλλά δεν τόλμησαν ποτέ να πραγματοποιήσουν. Η ζωή της ως γιατρού είναι δομημένη πάνω στο να προχωρά στη δράση αφού κάνει τη διάγνωση.

Δεν είναι παρορμητική, έχει μεγάλο έλεγχο των συναισθημάτων της. Ένα άλλο πολύτιμο στοιχείο που θεωρώ ότι έχει η σειρά είναι η έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι μια γυναίκα να είναι οικονομικά ανεξάρτητη, η οποία όμως δίνεται πολύ εκλεπτυσμένα.

Υποδύεστε μια γυναίκα απατημένη, που κυνηγάει την εκδίκηση. Αν απατούσαν εσάς, τι θα κάνατεl

Το να με απατήσουν δεν είναι ούτε για εμένα ούτε για πολλούς ανθρώπους κάτι άγνωστο. Όπως η αγάπη, το να πάρεις εκδίκηση, το να νιώθεις θυμό και μίσος για κάποιον άλλο είναι πολύ δυνατά συναισθήματα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να τρέφεις δυνατά συναισθήματα για κάποιον που σε έχει απατήσει.

Άλλωστε ότι ένιωθες πριν για αυτόν έχει χάσει πια το νόημα του. Είμαι άτομο που πιστεύει ότι όπου υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει τόση κακία και ασχήμια όσο και καλοσύνη και το αποδέχομαι αυτό εξαρχής. Δεν πέφτω λοιπόν από τα σύννεφα, σε σημείο να πω για κάποιον «δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο».

Η ψευτιά είναι κάτι πολύ άσχημο, δεν θέλω ψεύτες κοντά μου. Και μάλιστα, όσο πιο γρήγορα φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι από τη ζωή μου τόσο το καλύτερο για εμένα. Φυσικά δεν υπάρχει κάποιο αξίωμα που να λέει ότι η αγάπη, η φιλία και ο γάμος θα κρατήσουν για πάντα.

Σίγουρα, αν υπήρχε, θα ήταν καλό αλλά όταν χρειάζεται κάτι να τελειώσει, πρέπει να το κάνει και να μπορείς να το αποχαιρετάς. Σε αντίθετη περίπτωση, η κατάληξη δεν θα είναι καλή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss