Τζεφ Μοντάνα: Ο Λιγνάδης μού έπαιρνε ζελεδάκια από το περίπτερο

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha συνάντησε την Τζεφ Μοντάνα, η οποία δέχθηκε ερωτήσεις για την συνέχιση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Τζεφ Μοντάνα ξεκαθάρισε πως θα σταθεί στο πλευρό του δεύτερου μηνυτή, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία την οποία φέρεται να είχε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Το γνώρισα το παιδί αυτό στο δικαστήριο»

Αρχικά, είπε για τον δεύτερο μηνυτή : «Το γνώρισα το παιδί αυτό στο δικαστήριο και μόνο που σκέφτομαι τι έχει να περάσει, με όλα αυτά που θα ακούσει και εντός και εκτός του δικαστηρίου με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό».

«Δεν έχει την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα»

Και πρόσθεσε: «Έχω γνωριστεί με αυτό το παιδί, είναι νέο παιδί ακόμα και δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα του. Δεν έχει την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν στην ηλικία του. Και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει στη θέση να καταθέσει για μια ιστορία στην οποία ένας ανώμαλος, διεστραμμένος μεσήλικας άνδρας παραβίασε την ιδιωτικότητα του, το μέλλον και την ευτυχία του εξοργίζομαι».

«Θα είμαι εκεί γιατί φανταστείτε τη δύναμη χρειάζεται αυτό το παιδί για να μπορέσει να μιλήσει. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί του» τόνισε επίσης η Τζέφ Μοντάνα

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια»

Αναφερόμενη στη δική της εμπειρία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Τζέφ Μοντάνα ανέφερε πως: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια. Μαζί με τον Ρουβά, μαζί με όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά έκανε και αυτό. Το οποίο και αυτό έχει μια επίπτωση στη ψυχολογία και την αποπλάνηση ενός ανηλίκου».

Η μήνυση στον Αλέξη Κούγια – «Έχουμε εντελώς αντίθετο σύστημα αξιών»

Μιλώντας για τον Αλέξη Κούγια, η Τζεφ Μοντάνα σημείωσε πως: «Έχει γίνει και μήνυση και καταγγελία από διάφορα σωματεία, αυτό αφορά τον κ. Κούγια. Εγώ με τον κύριο Κούγια έχουμε εντελώς αντίθετο σύστημα αξιών».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss