Τζένη Θεωνά για Φώτη Σεργουλόπουλο: Δεν ήρθα καθόλου σε δύσκολη θέση, ακούω το αίτημά του

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η ηθοποιός Τζένη Θεωνά, η οποία ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το ζήτημα που προέκυψε, όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος της ξεκαθάρισε on air ότι ο τίτλος της εκπομπής της στην ΕΡΤ νιώθει ότι δεν τον αφορά.

Η Τζένη Θεωνά αναλαμβάνει εκπομπή στην ΕΡΤ

«Σίγουρα η εκπομπή ξεκίνησε και ίσως αρχικά να απευθυνόταν περισσότερο στις γυναίκες»

«Έχει γίνει πολλή συζήτηση γύρω από αυτό. Δεν ήρθα καθόλου σε δύσκολη θέση» δήλωσε η Τζένη Θεωνά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σίγουρα η εκπομπή ξεκίνησε και ίσως αρχικά να απευθυνόταν περισσότερο στις γυναίκες. Ο τίτλος είναι “Μαμά δες”, θα δεις πάρα πολλά πράγματα, και όχι “Μαμάδες”. Άρα δεν αποκλείεται κανείς».

Τζένη Θεωνά: Βόλτα με τον γιο της - Η τσάντα που επέλεξε να κρατήσει

«Ακούω πάρα πολύ το αίτημα ενός ανθρώπου που αισθάνεται ότι με αυτόν τον τίτλο δεν συμπεριλαμβάνεται»

Για το ενδεχόμενο να γίνει κάποια αλλαγή στον τίτλο της εκπομπής στην πορεία της σεζόν, η ηθοποιός τόνισε: «Θα το σκεφτόμουν ειλικρινά. Ακούω πάρα πολύ το αίτημα ενός ανθρώπου που αισθάνεται ότι με αυτόν τον τίτλο δεν συμπεριλαμβάνεται. Είμαι ανοιχτή σαν γονέας και σαν παρουσιάστρια και χάρηκα που έθεσε και προβληματιστήκαμε».

Η Τζένη Θεωνά μας συστήνει την αδελφή της με μια φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια | BOVARY

Πώς βλέπει η Τζένη Θεωνά την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο και ποιο είναι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον;

Η ηθοποιός σχετικά μ’ αυτό απάντησε: «Δεν θα έμπαινα σε ένα περιβάλλον που θα αισθανόμουν ότι δεν υπάρχει υγεία και σεβασμός. Όποιος και να επιστρέψει στο θέατρο, το θέατρο σίγουρα δεν θα επιστρέψει εκεί που ήταν. Έχω βρεθεί με συναδέλφους που υπήρξαν σκληροί, έχω πιεστεί, έχω αισθανθεί παραβίαση αλλά δεν έχει φτάσει στο δεδομένο της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss