Τζίνα Αλιμόνου: Με το διαζύγιο έπρεπε να υπάρξει προστασία για τα παιδιά, δεν τηρήθηκε από όλους

Η Τζίνα Αλιμόνου, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Το μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη, τη συνεπιμέλεια των παιδιών αλλά και στο κίνημα #meToo.

«Δεν επεδίωξα ποτέ να γίνει συζήτηση γύρω από τα προσωπικά μου και το διαζύγιο μου, τα εν οίκω μη εν δήμω. Επειδή υπήρχαν τα παιδιά, στην περίπτωση του διαζυγίου μου, έπρεπε να υπάρξει προστασία, τηρήθηκε, όχι όμως από όλους», είπε αρχικά.

Αμέσως μετά, η Τζίνα Αλιμόνου πρόσθεσε: «Επειδή είμαι άνθρωπος που έχω δουλέψει στα media, θεωρώ ότι ήταν αναπόφευκτο να πάρει διάσταση το διαζύγιο μου, ίσως όχι απαραίτητο».

Σχετικά με το ζήτημα της συνεπιμέλειας των παιδιών, η Τζίνα Αλιμόνου σχολίασε: «Η συνεπιμέλεια των παιδιών είναι δύσκολη στη διαχείρισή της. Το παιδί πρέπει να νιώθει ότι έχει σταθερότητα στο πρόγραμμά του, το να πηγαίνει δεξιά και αριστερά δεν είναι εύκολο πράγμα».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το εάν θα ξαναπαντρευόταν απάντησε ότι ο γάμος δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει, καθώς ο λόγος που παντρεύτηκε ήταν γιατί ήθελε να κάνει οικογένεια.

Η Τζίνα Αλιμόνου είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά του Star «Το Κλειδί» και γι’ αυτό σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου; «Το #metoo είναι πρόοδος για την κοινωνία. Όσοι υπέστησαν βία, βρήκαν το βήμα να μιλήσουν και άνοιξε ένα κανάλι για να γίνει η κάθαρση, αλλά πρέπει να τηρηθούν οι ισορροπίες» απάντησε η ηθοποιός.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss