Τζώρτζια Κεφαλά: Δεν πίστευα ότι ήταν ωραία η φωνή μου, μου φαινόταν πολύ βάρια

Η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στο τραγούδι, αλλά και για το πώς αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Ειδικότερα, η Τζώρτζια Κεφαλά, κατά κόσμον Τζώρτζια των «Μπλε», μίλησε για τις πρώτες της εμφανίσεις, τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας πως η φωνή της δεν της άρεσε!

«Έλεγα “γιατί τα άλλα κορίτσια τραγουδάνε σαν άγγελοι κι εγώ σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως;”»

«Στις ερασιτεχνικές μου εμφανίσεις πάντα ανέβαινα στη σκηνή με τρομερή συστολή. Δεν πίστευα ότι ήταν ωραία η φωνή μου, μου φαινόταν πολύ βάρια. Έλεγα “γιατί τα άλλα κορίτσια τραγουδάνε σαν άγγελοι κι εγώ σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως;”», είπε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Ξεκίνησα να δουλεύω σε θέατρα και η πρώτη αγγελία που άνοιξα ήταν οι “Δαίμονες”»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ξεκίνησα να δουλεύω σε θέατρα και η πρώτη αγγελία που άνοιξα ήταν οι “Δαίμονες”. Δημιουργήθηκε μία πολύ ωραία σχέση με την Άννα Βίσση και μου έλεγε “Κάνε κάτι, κυνήγησε το”».

Ποια ευτράπελα δεν μπορεί να ξεχάσει;

Για τις άβολες στιγμές και τα ευτράπελα που έχει ζήσει πάνω στη σκηνή, η Τζώρτζια επεσήμανε: «Όταν τραγουδούσα με τη Γλυκερία, τον Τουρνά, τον Βαρδή και την Ελένη Δήμου, είχα πατήσει λάδι από τον καπνό που έβγαινε και έπεσα στη σκηνή. Άλλο ένα ευτράπελο ήταν με τον Μιμή Πλέσσα, όταν μου έφυγε το ντέφι από το χέρι, χτύπησε στην σκηνή και ήρθε ξανά στο χέρι μου».

«Φοβήθηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τη Θεοδοσία Τσάτσου»

Για το συγκρότημα που τραγουδούσε, τους «Μπλε», αλλά και την σύγκριση με την Θεοδοσία Τσάτσου που την προβλημάτισε, η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε το εξής: «Στο ξεκίνημα της καριέρας μου καθάριζα σκάλες και έκανα baby sitting. Φοβήθηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τη Θεοδοσία Τσάτσου. Η Θεοδοσία τσάτσου άνοιξε ένα δρόμο, στον τρόπο που τραγουδιόταν η ποπ ροκ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα δυο πρώτα χρόνια στους «Μπλε» ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγει από τη συνείδηση του κόσμου, ότι έχει γίνει μία αλλαγή».

«Θα βγάλουμε ένα καινούριο single. Είναι ένα κομμάτι που μιλάει για μία Κυριακή»

«Άνθρωποι του χώρου μας έλεγαν πως κάνεις δεν πρέπει να καταλάβει, ότι έφυγε η Θεοδοσία», πρόσθεσε αμέσως μετά η Τζώρτζια και κατέληξε λέγοντας: «Θα βγάλουμε ένα καινούριο single. Είναι ένα κομμάτι που μιλάει για μία Κυριακή».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.