Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης της αλλά και τι συμβολίζει

Η Τζούλια Νόβα έγινε για πρώτη φορά μανούλα μέσα στο 2021 και ειδικότερα την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021. Η όμορφη Τζούλια Νόβα, τότε ήταν που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο. Η κορούλα της γεννήθηκε στο σπίτι, και ζύγιζε 3.100 γρ. Ο σύζυγός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος, όντας κατενθουσιασμένος, έδωσε το παρών στον τοκετό.

Σήμερα (12/1) η Τζούλια Νόβα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Kαλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του τοκετού στο σπίτι, στις πρώτες μέρες με την κόρη της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει η μικρούλα.

«Νομίζω πως και δεύτερη φορά να έκανα παιδάκι στο σπίτι θα το έκανα»

Αρχικά, η Τζούλια Νόβα είπε: «Νομίζω πως και δεύτερη φορά να έκανα παιδάκι στο σπίτι θα το έκανα. Όλο το σκηνικό ήταν οικείο. Πιο πολύ φοβόμουν το νοσοκομείο, μου προκαλούσε μεγάλο στρες. Με έπιασαν πόνοι τα ξημερώματα, έσπασαν τα νερά δεν το πίστευα. Ξύπνησα τον άντρα μου, αντί να πανικοβληθώ ήμουν πολύ ήρεμη. Του είπα “νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, ότι μου έσπασαν τα νερά!”».

«Ο Μιχάλης ήταν σε όλη τη διαδικασία δίπλα μου»

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Ο Μιχάλης ήταν σε όλη τη διαδικασία δίπλα μου. Στους πόνους τον κρατούσα από τα χέρια και τον τραβούσα τον καημένο. Η μαία ήρθε αμέσως στο σπίτι μου».

Ποιο θα είναι το όνομα της κόρης της;

Η Ελεονώρα Μελέτη μάλιστα ρώτησε τη Τζούλια Νόβα αν έχουν αποφασίσει το όνομα της μικρής, αν θα είναι της οικογένειας ή κάτι πιο εναλλακτικό. Η Τζούλια Νόβα απάντησε πως το όνομα της μικρής το επέλεξε και το βρήκε ο σύζυγός της. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η μικρή θα ονομαστεί Βάϊρα, και το όνομα είναι από αρχαία μυθολογία. Η Βάϊρα ήταν μούσα. Είναι ένα όνομα που φανερώνει δυναμικότητα και ταιριάζει με το ζώδιο της που είναι Τοξοτίνα».

Τζούλια Νόβα και κόρη
Instagram

Θα ήθελε να κάνει σύντομα δεύτερο παιδί;

Όσο για το ενδεχόμενο επέκτασης της οικογένειας αν και ακόμη είναι νωρίς, η Τζούλια Νόβα είπε: «Κοίτα προς το παρόν όχι, για να σου πω την αλήθεια. Για μένα είναι ένα ξεκίνημα με το μωράκι, είναι η πρώτη μου επαφή με τα παιδιά, οπότε προς το παρόν όχι».

«Τις πρώτες μέρες ήταν σκέτη τρέλα με το μωρό»

Αναφορικά με τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι, η Τζούλια Νόβα είπε: «Τις πρώτες μέρες ήταν σκέτη τρέλα με το μωρό. Γενικά τα βράδια κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο, παρά μόνο κάποιες μέρες που μας έχει κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss