Τζούμας: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

Με αφορμή τη σεξιστική τοποθέτηση του Μητροπολίτη Κοζάνης για τις γυναίκες, που διέκοψε τη Λειτουργία και είπε στις γυναίκες «να σταματήσουν να μιλούν», ενώ ρώτησε τους άνδρες «πώς τις αντέχουν», ο Κωνσταντίνος Τζούμας έκανε μια σοκαριστική δήλωση στο «Πρωινό» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Ειδικότερα, μιλώντας στο «Πρωινό», υποστήριξε ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε έναν βαθμό στο γεγονός ότι οι γυναίκες «μιλούν ακατάπαυστα».

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες»

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας δήλωσε: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πειw τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο άκουσμα αυτής της δήλωσης άπαντες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «πάγωσαν», ενώ λίγο αργότερα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά, καθώς οι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν και να κατακρίνουν τον Κωνσταντίνο Τζούμε για τα όσα είπε και τον μισογυνισμό που εξέφρασε με τα λεγόμενα του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss