Τζόυς Ευείδη: Kακοποιητική συμπεριφορά φυσικά έχω ζήσει, ήταν απότομοι, μιλούσαν άσχημα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο καθώς και τις προσωπικές της δύσκολες στιγμές.

  • Οι κακοποιητικές συμπεριφορές θα σταματήσουν μετά το #metoo;

Είμαι από μια γενιά που η κακοποιητική συμπεριφορά ήταν καθημερινότητα. Δεν έχω ζήσει να απειλείται η ζωή μου, ούτε να απειλούμαι από βιασμό. Αλλά κακοποιητική συμπεριφορά φυσικά και έχω ζήσει. Και σκηνοθέτες που ήταν απότομοι, μιλούσαν άσχημα.

Τζόυς Ευείδη: «Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια  δουλειά»

  • Φύγατε από δουλειά λόγω αυτού;

Όχι, γιατί το έπαιρνα και πατριωτικά. Είμαι σαν άνθρωπος πεισματάρης και όσο μου πάνε κόντρα πάω και εγώ. Ήμουν αποψάκιας. Νομίζω δεν είμαι συμπαθής σε πολύ κόσμο.

  • Υπήρξε στιγμή στη ζωή σας που θέλατε να κλειστείτε στο σπίτι και να κοιτάτε το ταβάνι;

Μέρα παρά μέρα θέλω να κλειστώ στο σπίτι μου και να κοιτάω το ταβάνι. Μου κάνει καλό και αυτό. Δεν μπορώ την πολύ φασαρία και την πολλή βαβούρα, χόρτασα.

Τζόυς Ευείδη: “Εκείνο το βράδυ έχασα 23 κιλά, έλιωσα στον ιδρώτα από τη  ντροπή” – Thestival

  • Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας;

Δεν θα σου πω τα γνωστά κλισέ με τις κηδείες των γονιών, γιατί τότε έχεις πραγματική ανάγκη να πας να παίξεις. Τότε είναι σωτήριο το να πας στην παράσταση. Οι χειρότερες στιγμές για μένα είναι όταν νιώθω πραγματικά ανεπαρκής. Όταν νιώθεις πως είσαι ανεπαρκής θέλεις πραγματικά να πεθάνεις. Τα έχω περάσει όλα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss