Βάλε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση στο επίκεντρο, με HUAWEI smartwatches!

Φέτος τα Χριστούγεννα, μπορείς να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Ένα smartwatch που όχι απλώς είναι «έξυπνο» και σου λύνει τα χέρια στην καθημερινότητα, αλλά συμβάλλει τα μέγιστα για την ακριβή παρακολούθηση της φυσικής σου κατάστασης και υγείας.

Ο λόγος για το πρωτοποριακό HUAWEI Watch D και το HUAWEI Watch GT 3 Pro, δύο smartwatches που υπόσχονται να σε στηρίζουν καθημερινά, με τον δικό τους τρόπο.
Ένα πραγματικό πιεσόμετρο, στο smartwatch σου!
Το HUAWEI Watch D καινοτομεί, ενσωματώνοντας ένα πραγματικό πιεσόμετρο στο σώμα του, δίχως ημίμετρα. Στο λουράκι υπάρχει φουσκωτός μηχανισμός και στο ρολόι μια μικροσκοπική τρόμπα αέρα, δημιουργώντας ένα παραδοσιακό πιεσόμετρο που μετράει με ακρίβεια την αρτηριακή πίεση. Μάλιστα, σε αντίθεση με ένα κλασικό πιεσόμετρο μπράτσου, το HUAWEI Watch D βρίσκεται συνεχώς στον καρπό σου και συνεπώς, δεν τίθεται θέμα μεταφοράς. Με λίγα λόγια, έχεις όλα τα οφέλη ενός πραγματικού πιεσόμετρου κι ακόμη περισσότερα, σε μορφή ρολογιού.

Ένα πραγματικά μοναδικό σημείο του HUAWEI Watch D, είναι το πώς μπορεί κανείς να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή την αρτηριακή του πίεση με ακρίβεια. Για άτομα που κάνουν συχνές μετρήσεις για λόγους υγείας, είναι πιθανόν δύσκολη έως αδύνατη η κατοχή ενός μεγάλου πιεσόμετρου οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα. Ενώ με το HUAWEI Watch D, αρκούν μερικά αγγίγματα στην οθόνη για να ενεργοποιηθεί το πιεσόμετρο και να κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.
Φυσικά, συνδυάζοντ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss