Βασιλική Τρουφάκου: Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να ξεκινήσουν οι πρόβες δεν είναι τίποτα δεδομένο

Με αφορμή τη σειρά «Ψέματα» στον Alpha, η Βασιλική Τρουφάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τύπος Tv» και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μέσα σε όλα, η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε για τη σχέση που έχει χτίσει αυτά τα χρόνια με το κοινό, ενώ πρόδωσε τις άβολες στιγμές της.

  • Σου δημιουργεί άγχος το ότι κάθε σεζόν πρέπει να κάνεις συζητήσεις;

Αν ήταν κάθε σεζόν, θα ήμουν χαρούμενη! Κάθε τρεις μήνες πρέπει να βλέπω τι θα κάνω. Είναι ένα μικρό μαρτύριο αυτό που ζούμε. Και μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να ξεκινήσουν οι πρόβες δεν είναι τίποτα δεδομένο.

  • Plan b υπάρχει; Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;

Είμαι πολιτικός μηχανικός και εργάζομαι κι εκεί! Ότι κάνω το κάνω μέσα από την καρδιά μου, δεν το έχω ακριβώς ως plan b. Το σπούδασα, το αγαπώ και το κάνω παράλληλα.

  • Μέσα σε αυτή τη δεκαετία τι σχέση έχεις δημιουργήσει με το κοινό;

Δεν έχω υπερεκτεθεί, νομίζω ότι υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός. Δεν παραβιάζουν την προσωπική μου ζωή, δεν με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Όταν σε αναγνωρίζει κάποιος, νιώθεις ότι παρεμβαίνει κάπως στην προσωπική σου ζωή, αλλά ποτέ δεν έχω νιώσει ότι έχω έρθει σε δύσκολη θέση.

  • Παίζει ρόλο ο τρόπος που έχεις διαχειριστεί την εικόνα σου; Το ότι δεν προβάλλεις την προσωπική σου ζωή;

Υπάρχουν κατανόηση και σεβασμός. Πάντα θέλει προσοχή, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι τα έχω πάει πολύ καλά. Υπάρχουν και περίεργοι τύποι και αγενείς, αλλά βρίσκεις τρόπο να το διαχειριστείς.

Να πούμε βέβαια ότι εδώ τα μεγέθη δεν είναι όπως στο εξωτερικό. Είμαστε άνθρωποι κανονικοί, πάω στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσω, δεν πάει η οικιακή βοηθός μου (γέλια).

  • Ποια είναι η πιο άβολη στιγμή;

Κάποιες παπαρατσικές φωτογραφίες ήταν αλλόκοτο πράγμα για μένα. Έχω δεχθεί, όμως, ότι όταν μπαίνεις στο σπίτι του κόσμου, υπάρχει ένα ενδιαφέρον, νιώθεις ότι ξέρεις τον άλλον. Να υπάρχει όμως όριο. Και στην περίπτωση μου νομίζω ότι υπάρχει.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss