Βασιλική Τρουφάκου: Μου έστελναν μηνύματα να πεθάνω, να πάθω κακό και να βγάλω ουρά από το εμβόλιο

Η Βασιλική Τρουφάκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα με αφορμή τη νέα παράσταση στο Εθνικό Θέατρο όπου και πρωταγωνιστεί.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση που έκανε για τον εμβολιασμό κατά της νόσου COVID– 19, αλλά και στην προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Μετά την ανάρτηση που έκανα για το εμβόλιο δέχθηκα και θετικά και αρνητικά μηνύματα»

Ειδικότερα, η Βασιλική Τρουφάκου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μετά την ανάρτηση που έκανα για το εμβόλιο δέχθηκα και θετικά και αρνητικά μηνύματα. Στα αρνητικά δέχθηκα μέχρι να πεθάνω, να πάθω κακό και να βγάλω ουρά από το εμβόλιο».

«Έχει έρθει και γιατρός και έχει εγκρίνει ότι είναι σωστές οι αποστάσεις και μόνο σε ελάχιστες στιγμές αυτό αλλάζει»

Και συνέχισε λέγοντας: «Στις πρόβες δεν έχουμε βγάλει την μάσκα ούτε μια στιγμή και ανεβαίνουμε σε μια εβδομάδα. Έχει έρθει και γιατρός και έχει εγκρίνει ότι είναι σωστές οι αποστάσεις και μόνο σε ελάχιστες στιγμές αυτό αλλάζει, όπως αφήνει το πρωτόκολλο, όπου αυτό είναι αναγκαίο».

Τι είπε με αφορμή την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη;

Επιπλέον, δήλωσε για την προφυλάκιση του σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη: «Ένας άνθρωπος που έχει παραβατική συμπεριφορά, ή κρατείται και είναι κατηγορούμενος και έχει κάτι να δώσει, είναι καλό που το κάνει και μέσα στις φυλακές».

«Όποιος και αν είναι ο κρατούμενος δικαιούται τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κράτησης»

«Γενικώς τα σωφρονιστικά ιδρύματα πιστεύω πως πρέπει να λειτουργούν σαν χώροι που να μην βασανίζονται οι άνθρωποι εκεί. Αντιθέτως. Όποιος και αν είναι ο κρατούμενος δικαιούται τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κράτησης» συμπλήρωσε η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», στον Alpha.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss