Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Σωστά κάνανε και μίλησαν αυτοί που είχαν πρόβλημα»

O Βασίλης Χαλακατεβάκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και την δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ο ίδιος, μέσα από αυτή του τη συνέντευξη, μίλησε για το ελληνικό κίνημα #metoo, και αποκάλυψε το αν τον σόκαραν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Δεν θα κρίνω εγώ το αποτέλεσμα, αλλά η δικαιοσύνη»

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποια είναι η γνώμη του για το κίνημα #metoo και για τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος συναδέλφων του, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης δήλωσε: «Κάποια πράγματα που βγήκαν, καλώς βγήκαν. Από εκεί και πέρα, δεν θα κρίνω εγώ το αποτέλεσμα, αλλά η δικαιοσύνη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Σωστά κάνανε και μίλησαν αυτοί που είχαν πρόβλημα, πρέπει κάποια στιγμή να βγαίνουν προς τα έξω αυτά τα πράγματα».

«Αν ωστόσο μου συνέβαινε κάτι ανάλογο, έστω και λεκτική βία, θα είχα αντιδράσει»

Και συμπλήρωσε: «Εμένα προσωπικά δεν μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω κάτι παρόμοιο, ίσως επειδή είμαι πολύ ευθύς στα πράγματα και κάθετος. Αν ωστόσο μου συνέβαινε κάτι ανάλογο, έστω και λεκτική βία, θα είχα αντιδράσει».

«Δεν είχα φανταστεί ότι είχε προχωρήσει τόσο πολύ όλο αυτό»

Αμέσως μετά, στο αν τον σόκαραν όλα αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι από κάποια πράγματα σοκαρίστηκα. Για κάποια άλλα που αφορούν σε λεκτική βία, όχι, καθώς στη δουλειά μας υπάρχουν αυτά, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα για βιασμούς και τέτοια πράγματα, δεν είχα φανταστεί ότι είχε προχωρήσει τόσο πολύ όλο αυτό. Μπορώ να σου πω ότι ταράχτηκα».

«Δεν είχα ιδέα για τέτοια τραβηγμένα σκηνικά»

Και πρόσθεσε: «Σαφώς και στενοχωρήθηκα παράλληλα, γιατί είχα συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν είχα ιδέα για τέτοια τραβηγμένα σκηνικά. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τους ανθρώπους, γιατί οι πράξεις τους αποδεικνύουν άλλα πράγματα, δυστυχώς».

«Δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω γιατί λερώνομαι και δεν θέλω να λερωθώ άλλο»

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στο αν έχει μιλήσει με κάποιον από αυτούς που έχουν καταγγελθεί, εφόσον έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης σημείωσε επ’ αυτού: «Με κάποιους έχω μιλήσει και με κάποιους άλλους όχι. Ας του κρίνει η δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω γιατί λερώνομαι και δεν θέλω να λερωθώ άλλο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss