Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Ενοχλήθηκα που μας χώριζαν με την Ελένη Ράντου»

Ο καλλιτέχνης Βασίλης Παπακωνσταντίνου μπορεί να μην δίνει πολλές συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίζει να μιλήσει, τα λέει όλα. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης με τη χαρακτηριστική χροιά, μίλησε για την επί 30 χρόνια σύζυγό του, Ελένη Ράντου, για την καριέρα του αλλά και για τη μάχη του με την κατάθλιψη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» με την Δανάη Μπάρκα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ρωτήθηκε για το πώς ήταν τα πρώτα χρόνια της σχέσης του με την Ελένη Ράντου. «Η Ελένη δεν ζορίστηκε καθόλου στην αρχή της γνωριμίας μας, γιατί έχει φοβερά ισχυρή προσωπικότητα. Δεν θα επηρεαζόταν από τη δημοφιλία μου», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος δήλωσε πως «ενοχλήθηκα που τα δημοσιεύματα μας “χωρίζανε” με την Ελένη, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, αλλά το πήραν απόφαση ότι ήμασταν και θα είμαστε μαζί»

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ πέρασα κατάθλιψη καταρχήν λόγω των ενοχών μου για τη δημοφιλία μου. Ύστερα, και από τη φύση μου, αλλά προστέθηκε και η κοινωνική αδικία, αναρωτιόμουν τι κάνω εγώ εδώ. Έκανα θεραπεία και κράτησα την ψυχανάλυση στη ζωή μου. Η κατάθλιψη έχει πολλές μορφές, δεν ήταν η μοναξιά στην περίπτωση τη δική μου. Στη δική μου κατάθλιψη υπήρχε ήδη η οικογένειά μου, έκανα υπομονή και είπα ότι θέλω να γίνω καλά για να είμαι πιο ευχάριστος στην οικογένειά μου».

Μιλώντας παρακάτω για τη γυναίκα της ζωής του, Ελένη Ράντου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανέφερε: «Eίμαι με την Ελένη 30 χρόνια, είμαι κοινωνικό άτομο, δεν θέλω να στεναχωρώ τους ανθρώπους, συνήθως κάνω πρώτος πίσω, είναι τρόπος αγάπης».

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και τη φέραμε στο σπίτι από το μαιευτήριο, αγάπησα πιο πολύ τα παιδιά όλου του κόσμου, σκεφτόμουν πώς θα τη μεγαλώσω. Η κόρη μας είναι σπουδαία καλλιτέχνιδα μέσα της, βρήκε τον δρόμο της στη ζωγραφική, τέλειωσε τη σχολή Καλών Τεχνών», είπε ο περήφανος πατέρας για την κόρη του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss