Βικτώρια Χαλκίτη: «Αν θες να γίνεις μαμά, μπορείς να γίνεις»

Η τραγουδίστρια Βικτώρια Χαλκίτη μίλησε για τα σαμποτάζ και τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στο τραγούδι, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί.

«Μέχρι και σήμερα λέω στον άνδρα μου, κοίτα έχουμε παιδί»

Αρχικά, η Βικτώρια Χαλκίτη είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»: «Μέχρι και σήμερα λέω στον άνδρα μου, κοίτα έχουμε παιδί. Δεν το πιστεύω ακόμα, είναι μαγικό. Οι γυναίκες αν επιμείνουν θα τα καταφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο η εξωσωματική, υπάρχει και η υιοθεσία. Αν θες να γίνεις μαμά, μπορείς να γίνεις».

Η Βικτώρια Χαλκίτη είπε στη συνέχεια ότι δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί τη δουλειά του συζύγου της, για να συνεχίσει δισκογραφικά, ενώ δεν δίστασε να περιγράψει και ευτράπελα που της έχουν συμβεί ενώ τραγουδούσε μπροστά σε κόσμο.

«Στην πίστα μου έχει φύγει παπούτσι και έφτασε στο πρώτο τραπέζι»

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Στην πίστα μου έχει φύγει παπούτσι και έφτασε στο πρώτο τραπέζι. Μου είχαν κάνει σαμποτάζ, έκοψαν τα κουμπιά κι έφυγε το φουστάνι. Έχουν χαμηλώσει σε νυχτερινό κέντρο τα μικρόφωνα και δεν καταλάβαινε ο κόσμος ποιο τραγούδι έλεγα».

«Ένα κορίτσι είχε ψάξει όλα τα σπίτια στη Βούλα για να με βρει, αλλά βρήκε τους γονείς μου»

Τέλος, μιλώντας για ακραίες κινήσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Βικτώρια Χαλκίτη σημείωσε: «Θυμάμαι διάφορα. Ένα κορίτσι είχε ψάξει όλα τα σπίτια στη Βούλα για να με βρει, αλλά βρήκε τους γονείς μου».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss