Vintage ξένες σειρές ξανά στην Ελληνική τηλεόραση!

Την εποχή που στο τηλεκοντρόλ μας υπήρχαν μονοψήφια νούμερα τηλεοπτικών καναλιών, είχαν περάσει αξιόλογες σειρές που μας έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στην μνήμη. Τον τελευταίο καιρό με χαρά ανακαλύψαμε ότι κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν εντάξει στο πρόγραμμα τους μερικές από αυτές!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι και που παίζουν. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…

The Benny Hill Show

Ένας από τους μεγάλους δασκάλους της βρετανικής κωμωδίας, αν και παραγνωρισμένος εξαιτίας της υποτιθέμενης ροπής του στον σεξισμό και τον μισογυνισμό. Το sketch show του, που ήταν διασημότερο σε όλο τον κόσμο από εκείνο των Monty Python, έχει μιμήσεις, σωματική κωμωδία, slapstick στοιχεία και σκαμπρόζικα υπονοούμενα, ενώ τελειώνει απαραίτητα με μια επιταχυνόμενη καταδίωξη υπό τους ήχους του «Yakety Sax».

Μεταδίδεται από το Μακεδονία TV κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00.

MacGyver

Η σειρά που ακόνισε το μυαλό μας δείχνοντας τον μυστικό πράκτορα Άνγκους ΜακΓκάιβερ να χρησιμοποιεί καθημερινά αντικείμενα (και απαραίτητα τον ελβετικό σουγιά του ) για να ξεφύγει από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Το περσινό reboot ας κάνουμε πως δεν υπήρξε ποτέ.

Μεταδίδεται κάθε Σαββάτο και Κυριακή 19:00 – 20:00 από το ACTION24 
 

Ο Άγιος

 

Ο Simon Templar ήταν ένας μοντέρνος Ρομπέν των Δασών, που δημιουργήθηκε από την πένα του Leslie Charteris. Στη μικρή οθόνη το υποδύθηκε με βρετανικό φλέγμα και στιλ ο Roger Moore, στην απολαυστική κατασκοπική σειρά που έγινε ένα από τα πιο κερδοφόρα εξαγώγιμα τηλεοπτική προϊόντα της αγγλικής τηλεόρασης.

Μεταδίδεται καθημερινά 19:00 – 20:00 από το ACTION24

Οι αντίζηλοι

Η βρετανική και η αμερικανική νοοτροπία συγκρούονται με διασκεδαστικό τρόπο σε αυτή την ανάλαφρη σειρά δράσης και περιπέτειας με πρωταγωνιστές τους Roger Moore και Tony Curtis, signature αυτοκίνητα και γυρίσματα σε Βρετανία, Ιταλία και Γαλλία.

Mεταδίδεται κάθε Κυριακή 21:00- 22:00 από το ACTION24

 

Hawaii Five-O

Μία από τις μακροβιότερες αστυνομικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, αυτό το procedural με τον Jack Lord είχε μυστήριο αλλά και τα εξωτικά τοπία της Χαβάης που το έκαναν συναρπαστικό.

Μεταδίδεται κάθε Σάββατο 18:00 – 19:00 από το ACTION24 

Hart to Hart

Δημιουργία του συγγραφέα Sidney Shelton, αυτή η σειρά μυστηρίου παρακολουθεί τις περιπέτειες ενός ζευγαριού jet setters που έχουν χόμπι να λύνουν μυστήρια. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, Robert Wagner και Stefanie Powers ήταν για κάθε κύκλο υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα (ο πρώτος έχασε την υποψηφιότητα μόνο μια χρονιά ).

Μεταδίδεται καθημερινά στις 14:20 από το Novalifε της Nova 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss