Βισκαδουράκης για Σερβετάλη: «Δεν ξέρω γιατί έπεσαν οι συνάδελφοι πάνω του»

Και ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μεταξύ άλλων ηθοποιών, πήρε θέση στα όσα έγιναν μετά την πολύκροτη αποχώρηση του Άρη Σερβετέλη από την παράσταση «Ο Ρινόκερος» μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης δεν καταλαβαίνει την οργή των συναδέλφων του εναντίον του ηθοποιού και ότι το μόνο λάθος στην όλη υπόθεση είναι η μη πρόθεση να εμβολιαστεί.

«Ο Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος για εμένα, μεγάλος ηθοποιός, μεγάλος καλλιτέχνης»

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Ο Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος για εμένα, μεγάλος ηθοποιός, μεγάλος καλλιτέχνης. Είναι αυτόφωτος ηθοποιός, τραβάει δική του πορεία».

«Κακώς δίχασε η απόφασή του να αποχωρίσει»

Και εξήγησε στη συνέχεια: «Κακώς δίχασε η απόφασή του να αποχωρίσει. Γνωρίζω ότι ο άνθρωπος το είχε πει από το καλοκαίρι ότι θα αποχωρούσε, αν άλλαζαν οι συνθήκες».

«Εγώ έχω φύγει από δουλειά, με έχουν διώξει από δουλειά, παραστάσεις έχουν κατέβει»

Και συνέχισε λέγοντας: «Στην παράσταση αυτή όλοι πήγαιναν για να δουν τον κύριο Σερβετάλη. Δεν ξέρω γιατί έπεσαν οι συνάδελφοι πάνω του. Εγώ έχω φύγει από δουλειά, με έχουν διώξει από δουλειά, παραστάσεις έχουν κατέβει. Αυτά γίνονται στη δουλειά».

«Του το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμαστής του»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε με θαυμασμό για τον συνάδελφό του τον οποίο και εκτιμά απεριόριστα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Τον έχω παρακαλέσει πολλές φορές να είμαι κοντά του. Του το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμαστής του. Αν ήμουν στην παράσταση, θα σεβόμουν την άποψή του και θα ρωτούσα τον παραγωγό τι θα γίνει».

«Ο Σερβετάλης είναι μια κατηγορία από μόνος του, είναι σπουδαίος ηθοποιός»

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί. Ο Σερβετάλης είναι μια κατηγορία από μόνος του, είναι σπουδαίος ηθοποιός».

«Το μόνο λάθος του είναι για το εμβόλιο»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης τόνισε ωστόσο: «Το μόνο λάθος του είναι για το εμβόλιο. Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο ο κύριος Σερβετάλης. Να τον προστατεύσουμε».

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss