Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είχαμε προβληματιστεί στη Μουρμούρα με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη»

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Σοφία Τσίρκα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη νέα του παρτενέρ στη Μουρμούρα, Παρθένα Χοροζίδου, αλλά και την αποχώρηση αρκετών εκ των παλαιότερων συνεργατών του.

  • Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν σας είπαν ότι θα είστε ζευγάρι με την Παρθένα Χοροζίδου;

Χάρηκα πολύ. Είδαμε πολύ κόσμο ώσπου να καταλήξουμε. Από τα δοκιμαστικά με την Παρθένα είχαμε χημεία, δέσαμε αμέσως. Από την αρχή την ήξερα ως παρτενέρ μου, γιατί είναι μία φύσει και θέσει κωμική ηθοποιός. Ξέρει τι σημαίνει κωμωδία.

  • Πως περνάτε στα γυρίσματα;

Στα γυρίσματα περνάμε πολύ ωραία. Η Παρθένα έχει την ίδια αφοσίωση με μένα στη δουλειά. Είναι πάντα διαβασμένη, οργανωμένη και ξέρει τι έχει να κάνει. Περνάμε καλά και γελάμε πολύ, αλλά έχουμε και απίστευτη πειθαρχία στη δουλειά μας.

  • Σας προβλημάτισε που αποχώρησε το μισό καστ μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν;

Προσωπικά δεν με προβλημάτισε καθόλου. Αυτό είχε συμβεί μία φορά, με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Είχαμε προβληματιστεί τότε, αλλά συζητώντας με τον αείμνηστο Δημήτρη Κοντομηνά αποφασίσαμε να συνεχίσει η σειρά και δεν πέσαμε έξω. Βρήκαμε την Κλέλια Ρένεση και όλα πήγαν περίφημα. Τώρα ήρθε η Παρθένα Χοροζίδου και νομίζω ότι θα συμβεί το ίδιο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss