Βλαβιανού: Ο Κιμούλης είναι ιδιόρρυθμος, μα τον αγαπώ πολύ

Στον καναπέ της εκπομπής «Dot» φιλοξενήθηκε η Νικολέττα Βλαβιανού, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική σχέση και συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη σε σχέση με όσα ακούστηκαν για το πρόσωπο του στο κίνημα #metoo.

«Τον Γιώργο τον αγαπώ πάρα πολύ και έχω συνεργαστεί πάρα πολύ καλά μαζί του»

Συγκεκριμένα, η Νικολέττα Βλαβιανού σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τον Γιώργο τον αγαπώ πάρα πολύ και έχω συνεργαστεί πάρα πολύ καλά μαζί του. Μιλάω για μένα. Δεν έχω δει απέναντι μου κάτι. Δεν τον κατηγόρησε κανείς για σεξουαλική παρενόχληση».

«Δεν έχει “κυνηγήσει” κάποιον εκτός θεάτρου»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε: «Είναι λίγο ιδιόρρυθμος, αλλά δεν έχει “κυνηγήσει” κάποιον εκτός θεάτρου. Δηλαδή να του έχει κρατήσει μανιάτικο ή να μπλοκάρει άλλον από άλλες δουλειές».

«Όμως δεν έχει μέτρο η προσβολή της αξιοπρέπειας του καθενός»

Η Νικολέττα Βλαβιανού συμπλήρωσε: «Δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια και δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Όμως δεν έχει μέτρο η προσβολή της αξιοπρέπειας του καθενός. Κάτι μπορεί εμένα να με θίξει, κάτι άλλο μπορεί τον άλλον να μην τον θίξει».

«Εγώ δεν έζησα καμία μορφή βίας από τον Γιώργο Κιμούλη»

Τέλος, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε: «Εγώ δεν έζησα καμία μορφή βίας από τον Γιώργο Κιμούλη, πέρασα πάρα πολύ καλά και τα βρήκαμε».

Δείτε παρακάτω όσα ανέφερε η Νικολέττα Βλαβιανού στην εκπομπή «Dot»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss