WWDC 2022: Τι θα πρέπει να περιμένουμε

Την επόμενη εβδομάδα, από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου, η Apple θα διοργανώσει το 33ο WWDC, ή αλλιώς το ετήσιο συνέδριο που απευθύνεται σε προγραμματιστές.

Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος, το WWDC θα διεξαχθεί αποκλειστικά χωρίς φυσική παρουσία πλην ελαχίστων τυχερών που επιλέχθηκαν κατόπιν κλήρωσης,
Τα φώτα φυσικά αναμένεται να κλέψει η κεντρική παρουσίαση της Apple, έναρξη της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις 8.00μμ (ώρα Ελλάδος) τη Δευτέρα 6 Ιουνίου. Θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε από το παρακάτω YouTube link ενώ σ’ αυτή η Apple αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη έκδοση για κάθε πλατφόρμα της. Έτσι αναμένεται να μάθουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα iOS 16, iPadOS 16, macOS 13, tvOS 16 και watchOS 9. Παραδοσιακά, λίγο μετά την ανακοίνωση, η Apple διαθέτει δοκιμαστικές εκδόσεις για κάθε νέα πλατφόρμα, πριν αυτές διατεθούν δημόσια για όλους το Φθινόπωρο.
Για να δούμε όμως τι θα πρέπει να περιμένουμε με βάση τις έως τώρα πληροφορίες.

iOS 16
Η νέα έκδοση του iOS θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην οθόνη κλειδώματος, η οποία θα μπορεί να εμφανίζει widgets και διάφορες άλλες πληροφορίες χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να ξεκλειδώσει το κινητό του. Πιθανόν η λειτουργία θα αποτελεί αποκλειστικότητα των Pro μοντέλων του iPhone 14.
Σε ότι αφορά την εφαρμογή Messages, μια περίεργη φήμη αναφέρει ότι αυτή θα αποκτήσει νέες λειτουργίες που θα τη «μεταμορφώνουν» σε υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας περισσότερες λειτουργίες στην ανταλλα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss