Ξεσπά η Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Η Έλενα Χριστοπούλου, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», ουκ ολίγες φορές έχει αποδείξει το πόσο υπέροχος αλλά και ενημερωμένος άνθρωπος είναι με το θάρρος της γνώμης της.

Έτσι, για μια ακόμη φορά θέλησε να πάρει θέση στα ζητήματα της επικαιρότητας, και ειδικότερα όσον αφορά τις πυρκαγιές στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης, αλλά και τις υπόλοιπες φωτιές που ταλανίζουν τη χώρα, καταστρέφοντας τον φυσικό πλούτο και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και κόπους ετών.

Η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν πήρε τον λόγο θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για τα όσα, καταστροφικά, συμβαίνουν, το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Θα παρακολουθούμε αυτή τη φορά όλοι μαζί την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης! Δεν μας έμεινε τίποτα άλλο πια να κάνουμε, να παλέψουμε για την ανάσα μας Θα παρακολουθούμε όλοι τις αποζημιώσεις στους ανθρώπους που έχασαν το βίος τους σε όλη την Ελλάδα! Καίγεται όλος ο πλανήτης, δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Πρέπει να *υπάρχουμε* για το σύνολο. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Όχι άλλη αδιαφορία και εγωιστικές πράξεις. Το σπίτι του γείτονα μπορεί να σώσει ή να κάψει το δικό σου!
Προσοχή μεγάλη και σήμερα και αύριο και πάντα. Δεν έχουμε επιλογή άλλη!».

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου στο Instagram:

//www.instagram.com/embed.js

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss