Ζακί Ανουαρί: Νεκρός στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει την Καμπούλ ο νεαρός ποδοσφαιριστής

Νεκρός είναι ο διεθνής Αφγανός ποδοσφαιριστής, Ζακί Ανουαρί (Zaki Anwari), καθώς έπεσε από αμερικανικό αεροσκάφος στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει την Καμπούλ.

Χιλιάδες Αφγανοί έσπευσαν στο αεροδρόμιο «Χάμιντ Καρζάι», προκειμένου να επιβιβαστούν σε κάποιο αεροπλάνο και να βρουν «σωτηρία» στο εξωτερικό, μετά την επιβολή των Ταλιμπάν και την αλλαγή του καθεστώτος που γυρνάει τη χώρα σε εποχές ακραίου σκοταδισμού.

Τη δική του προσπάθεια για να σωθεί έκανε και ο ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Αφγανιστάν, σκαρφάλωσε στην οροφή ενός C-17, ωστόσο λίγο μετά έπεσε και βρήκε τραγικό θάνατο από τους τροχούς του αεροσκάφους.

«Προσπάθησε να ανέβει στο αεροπλάνο, αλλά δεν τα κατάφερε»

«Ο Ζακί Ανουαρί είναι ένα από τα θύματα που έπεσαν από το αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος. Δύο ημέρες μετά από την κατάληψη της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν, προσπάθησε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Προσπάθησε να ανέβει στο αεροπλάνο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ας αναπαυθεί η ψυχή του» ήταν η ανακοίνωση στο Facebook από την Γενική Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss