Ζαννίνου για Χρονοπούλου: Ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος αλλά και γλυκιά και συναισθηματική πολύ

Η Σόφη Ζαννίνου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» κι μίλησε για την απώλεια της Μαίρης Χρονοπούλου, ένα συμβάν που είχε συμβεί μεταξύ τους και το YFSF.

Η ηθοποιός, αφού μίλησε για τη γνωριμία της με την Μαίρη Χρονοπούλου, συνέχισε: «Πήγαμε στο στούντιο να ηχογραφήσουμε το “Έκλαψα χθες” και μου είπε ότι εσύ είσαι τραγουδίστρια και θα σε παιδέψω. Θα με συγχωρήσεις. Μπήκε και το είπε μία κι έξω κανονικά».

Και τόνισε: «Ήμασταν στο μακιγιάζ και ετοιμαζόμασταν γιατί θα είχε πλάνα από την ηχογράφηση και είναι μία μύγα που μας έχει τρελάνει και παίρνω ένα περιοδικό εγώ και ταπ το χτυπώ. Μου λέει πάρα πολύ σοβαρά και θυμωμένα τι έκανες; Σκότωσες τη μύγα».

«Μου λέει δεν έχεις κανένα δικαίωμα. Είσαι ο Θεός για να σκοτώσεις ένα πλάσμα του Θεού; Μην το ξανακάνεις αυτό ποτέ. Βαραίνεις το κάρμα σου. Ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος αλλά και γλυκιά και συναισθηματική πολύ. Αυτό με τη μύγα μου έκανε τεράστια εντύπωση», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Σόφη Ζαννίνου ανέφερε πως για το YFSF δεν ξέρει ακόμα τίποτα και δεν της έχει γίνει ακόμα καμία πρόταση.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss