Ζώζα Μεταξά: Γράφω το «Μαύρο Ρόδο», πραγματοποιώ το όνειρό μου

Η Ζώζα Μεταξά, σε συνέντευξή της στη «RealLife« και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, αλλά και τη σχέση με την κόρη της, Κόνι. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία φέτος υπογράφει το σενάριο στην τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή.

«Τα συρτάρια μου ήταν πάντα γεμάτα από κείμενα και στίχους»

«Είχα από μικρή το ταλέντο της συγγραφής και αποφάσισα πριν από τρία χρόνια να πάω σε σχολή. Ήταν πραγματικά αυτό που ήθελα, το όνειρο που είχα από παιδί. Τα συρτάρια μου ήταν πάντα γεμάτα από κείμενα και στίχους», δήλωσε αρχικά η Ζώζα Μεταξά.

Ζώζα Μεταξά: Πανευτυχής, έλαμψε στο γάμο της κόρης της! (εικόνες)

«Το “Μαύρο Ρόδο” είναι η πρώτη μου δουλειά και είμαι πολύ τυχερή γιατί κάνει μεγάλη επιτυχία»

«Λόγω των συγκυριών, της δουλειάς, δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τη συγγραφή, ούτε και την πολυτέλεια να φύγω στο εξωτερικό για να σπουδάσω. Μόλις αποφοίτησα από τη σχολή σεναρίου, αποφάσισα να δειγματίσω σε ό,τι θεωρούσα ότι είναι κοντά σε μένα. Τους άρεσε και αυτό ήταν. Το “Μαύρο Ρόδο” είναι η πρώτη μου δουλειά και είμαι πολύ τυχερή γιατί κάνει μεγάλη επιτυχία», πρόσθεσε η ίδια.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή»

«Από τα πρώτα κείμενα που είδα, ήμουν σχεδόν σίγουρη για την επιτυχία. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή. Βλέπεις το αποτέλεσμα και γράφεις αυτό που θεωρείς ότι πρέπει να γίνει», τόνισε η Ζώζα Μεταξά.

ΖΩΖΑ ΜΕΤΑΞΑ | Zappit

«Είμαι ελεύθερος άνθρωπος, δεν έχω παντρευτεί ποτέ»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ζώζα Μεταξά αποκάλυψε ότι επεξεργάζεται μία πιθανή συνεργασία με την κόρη της, Κόνι Μεταξά, η οποία θα ήθελε να δοκιμαστεί περισσότερο στην κωμωδία.

Περήφανη μαμά η Ζώζα Μεταξά! H ανάρτηση για τη νίκη της Κόνι στο j2us!

Επιπλέον, ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή, σημειώνοντας: «Είμαι ελεύθερος άνθρωπος, δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Χαίρομαι με τη χαρά του παιδιού μου».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss