Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με Platinum Βραβείο στα Healthy Diet Awards 2021

Για 2η συνεχή χρονιά διακρίθηκε η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα Healthy Diet Awards 2021, που επιβραβεύουν τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Την κορυφαία διάκριση, το GOLD / PLATINUM βραβείο, απέσπασε το Βιολογικό spaghetti Espressi ΗΛΙΟΣ στην ενότητα Best Organic Product, στην κατηγορία Organic Food Products, ενώ SILVER βραβείο έλαβε η σειρά βιολογικών CousCous ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη ως Best Healthy Food Product καθώς και ως Best Plant Based Product. Παράλληλα, τα Ζωάκια ολικής άλεσης  από την σειρά «τα παιδικά μας» ΗΛΙΟΣ, που αποτελούν μια νόστιμη και θρεπτική πρόταση για τα παιδιά, διακρίθηκαν με BRONZE βραβείο στην ενότητα Best Healthy Food & Beverage Product for Children και συγκεκριμένα στην κατηγορία Healthy Food Products for Children.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ακολουθεί τις αναδυόμενες τάσεις της αγοράς και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος ακολουθεί έναν περισσότερο υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα που την αναδεικνύουν σε πρωτοπόρο της ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ υποστηρίζει έμπρακτα την ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή και διαθέτει μια ευρεία ποικιλία βραβευμένων προϊόντων αυξημένης διατροφικής αξίας .

Ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/heliospasta και στο https://www.instagram.com/heliospasta/

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ‘ΗΛΙΟΣ’

ΠΑΝ. ΣΠ. ΔΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Ζ.T.

11ο  χλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ,

144 51 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΤΗΛ: +30 2102840140-7, ΦΑΞ:+30 2102816787,

Email: welcome@heliospasta.gr

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Δύο Τυχεροί από 1 αντίτυπο Εγώ μιλάω ακόμα γι’ Αγάπη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!

Δύο Τυχεροί θα κερδίσετε

από 1 αντίτυπο ́του βιβλίου:

«Εγώ μιλάω ακόμα γι’ Αγάπη»

Του ποιητή Απολλώνιου Γκλαβα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss