Avril Lavigne: Η μάχη της με την βορρελίωση

Το νέο άλμπουμ της Avril Lavigne είναι εδώ και έχει τίτλο “Head Above Water”, εμπνευσμένο από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή της τραγουδίστριας. Αν η ερμηνεύτρια του “Complicated” χάθηκε για ένα διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν γιατί προσεβλήθη από μια, μάλλον ασυνήθιστη ασθένεια, την οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Lavigne προσεβλήθη από βορρελλίωση ή όπως ονομάζεται αλλιώς, νόσο του Lyme το 2014. Όπως διαβάζουμε στην Wikipedia, η Βορρελίωση ή Νόσος του Lyme [Λάιμ] (Αγγλ. Lyme Disease) είναι μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus.

Η ασθένεια εμφανίζεται με συμπτώματα γρίπης στα αρχικά στάδια και έπειτα εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η νόσος θεραπεύεται με αντιβιοτικά, ειδικά εάν η θεραπεία ξεκινήσει στα αρχικά στάδια της ασθένειας. Καθυστερημένη θεραπεία συχνά οδηγεί σε «προχωρημένη» βορρελίωση η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί.

Η μητέρα μου κάθισε στο προσκεφάλι μου και με κράτησε. Ένιωσα σαν να πνίγομαι

«Ένα βράδυ πίστευα πως πεθαίνω και αποδέχτηκα το μοιραίο. Η μητέρα μου κάθισε στο προσκεφάλι μου και με κράτησε. Ένιωσα σαν να πνίγομαι» θυμάται σήμερα η τραγουδίστρια, που σημειωτέον στο παρελθόν έχει δει στο διαδίκτυο την είδηση του θανάτου τους. «Προσευχόμουν ‘Θεέ μου, σε παρακαλώ κράτησε το κεφάλι μου πάνω από το νερό» πρόσθεσε αποκαλύπτοντας και τον λόγο που η νέα της δισκογραφική δουλειά τιτλοφορείται “Head above water”.

Θεέ μου μην με αφήσεις να πνιγώ, γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Θα σε συναντήσω εκεί, στην αγία τράπεζα. Καθώς πέφτω στα γόνατα.

Οι παραπάνω στίχοι περιλαμβάνονται στο ομότιτλο κομμάτι, καταδεικνύοντας πως η έμπνευση της τραγουδίστριας ήταν στην πραγματικότητα μια δέηση προς τον Θεό.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss